Vagnhild

Husvagnen Vagnhild

Godmorgon från ett soligt Östhammar!

Kl 22.30 landade vi här. Så trötta och slitna efter en jobbardag som hette duga. Vi pratade lite med våra vänner och sen var det sängen som väntade. Så skönt att få bädda ned sig i duntäcket så värmen inte riktigt kommit igång.

Tänkte visa lite bilder från Vagnhild nu när vi nästan är klara. Det är lite grejer kvar att göra som vi ska fixa men i stort är hon klar.

Köket är klart förutom att jag ska köpa en dekorplast som ser ut som kakel och sätta upp. Jag har satt dekorplast på bänkarna redan. Ska beställa en som har sån Marrakeshkakel-mönster, behöver bara mäta lite först. Vi har bytt ut kranen – det var bl a den som Tony svor så hiskeligt åt. 😂

Såhär såg det ut när vi köpte henne. Lite skillnad va?

Här ser man också en del förändring. Har gjort nytt överdrag till dynorna. Ska också köpa små gummisnoddar och ta in knapparna i dynorna. Allt är målat och sen har jag lagt ”heltäckningsmatta” i hela husvagnen förutom på toaletten. Vi har lagt undan bordet som tillhör husvagnen för den tar så oroligt mycket plats. Vi äter ju alltid vid bordet ute i förtältet så då kan detta få vara mer som ett vanligt vardagsrum vid TV:n. Vill man nångång bädda ut detta till sängar så har vi sparat skivan.

Såhär såg det ut innan. Lite skillnad här också va? 😅

Allt ommålat. Ska bara göra rent själva glaset på rutan, det var svårt att massera. Här ska också TV:n stå sen.

Såhär såhär såg det ut innan. Jag gillade verkligen inte färgerna alltså. Det blev mörkt och kändes liksom ofräscht.

Här är det som det varit mest jobb med. Toaletten. Fortfarande fattas en skiva till hålet i väggen och en stor spegel. Sen ska jag sy ett skynke under handfatet så man inte ser in där. Ska också bygga någon form av hylla där under så man kan ha lite grejer där också. Här inne har jag tapetserat och målat golvet. Sen har vi slitit bort handfat och skåp. Bytt skivan och gjort ett nytt handfat och klot ny kran.

Såhär såg det ut innan. Skillnad som heter duga verkligen.

Här har vi ”sovrummet”. Milo har sin säng ovanför vår. Sängarna är alltid bäddade så här har vi aldrig något bord uppe. Här ska vi få upp lite nya lampor och hyllor.

Såhär såg allt ut innan.

Älskar och bulla upp med lite kuddar och mys. Blir en helt annan känsla. Lite som en minisommarstuga som man bor i.

Ja, det var det. Vi ska måla henne utvändigt, vi ska köpa grejer till utetältet. Bl a en sån stor matta och lite möbler. Åh, det kommer bli toppen när allt blir klart.

Snart ska vi åka och handla till kvällen. Jag ska fräscha till mig lite efter promenaden här i Östhammar sen börjar vi nog fira lite Valborg. Barnen leker för glatta livet. Cyklar och åker kickbike. Snart ska dom gå själva på Thairestaurangen här och käka. Sötisarna. ❤ Ska ta massa bilder och visa er sen.

Vi hörs senare!

Kram Nina

Kommentarer

 1. A

  Men så fin, du är så himla duktig på fixa och dona med allt, förstår att ni trivs:)
  Hur har du gjort när du klätt om dynorna? Har du sytt nytt?

  Kram /A

 2. Anna

  Men vad fint!!! Jag hade satt in ett spegelglas i det där hörnskåpet! Smidig tänker jag om det är upptaget på toa och man bara vill kika till frisyren eller något 🙂

  Beundrar er som kan tränga ihop er så, själv hade jag fått klaustrofobi och panik på två minuter! Men jag förstår frihetskänslan. Trevlig valborg!

  1. niinis
   niinis

   Vi har en spegel på väggen utanför toan. 😀 Jag har klaustrofobi men absolut inte i husvagnen. Det är riktigt mysigt! 🙏🏻💕🌸

 3. Anna

  Va fin hon blir 😍 Är lite nyfiken på hur ni klarar er med vikten när ni renoverar? Behöver ni regga om henne eller blir tjänstevikten samma?

  Kan du förresten tipsa om hur du har gjort när du klätt om bänkarna med plast? Jag har tänkt att göra det med bordet i vår vagn, men är lite fundersam på hur jag enklast gör för att få det snyggt (kanter, skarvar osv).

  1. niinis
   niinis

   Det är lite ta bort och lägga till som gäller. Då får man balans på det.

   Ja jag har klätt om många bänkar genom åren. Det man behöver är en spatel (en sån som man använder när man tapetserar) och lite tålamod. 💕

  1. niinis
   niinis

   Hej fina Fnulan! 🌸💕 Vi ska till Öland så lite långt ifrån. Men skulle vi få nåt ryck så lovar jag att hojta till! Kraaaaaam

 4. Anna

  Men åhh då har ni ju passerat lilla Gimo 🙂 & i Östhammar bodde jag som barn :). Om ni hinner gör ett besök till mysiga Öregrund så vackert sommartid ❤. Kram.

Visa alla 30 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers