Mysig kväll

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel och Cellbes.

Hej i det fina vädret!

Vi har just varit och lämnat barn i Sthlm. Nu är vi på väg tillbaka till småstaden igen. Blir nog en fika i solen på något mysigt fik.

Igår var vi bjudna till kompis Susanne på lite AW då hon också fyllde år. Vädret var ju helt magiskt härligt igår. Vi hade runt 23 grader varm..

Innan vi åkte så körde jag en brun utan sol sväng. Alltså, mitt vänstra ben….. HAHAHA! Kan man ens vara såhär blek liksom? Vanilla! Mjölkvitt! Alltså det vitaste av vita med lite blått i.

Men hörni, den här brun utan solen. Vi måste prata om den! Det här är en av de absolut bästa jag testat! Så himla fint och jämnt, blir verkligen brunt efter bara en insmörjning. Doftar väldigt lite gör den också, ja men så jäkla bra verkligen. Den heter >>vante<< att smörja in den med, blir verkligen så jämnt och fint. Har tvättat den här vanten hur många ggr som helst och den håller sig toppenfin hela tiden. Tips till dig som vill välkomna våren och sommaren med lite brunare ben och kropp!

Vi åkte ut och lämnade Milo hos mamma och pappa. Han tyckte det skulle bli så kul att få vara där en stund.

Skinnjacka (Mikkas)

Jättemysigt att sitta ute hos Susanne och Börje. Det var varmt även när solen inte visade sig. Så härlig kväll verkligen!

Härliga vänner från långt tillbaka i tiden. Vi har så himla mycket minnen ihop. Susanne o jag har varit vänner sen vi var 18 år. Den rakade killen, Ante, vi har varit vänner sen vi var 11. Så sjukt!

Det blev en helmysig kväll verkligen. Sen kom mamma o pappa och hämtade oss, körde hem oss allihopa.

Hepp,

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tantrekond

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x