EFIT

EFIT – Diskmaskinstankar

Hoho….

….ska strax ta tag i disken som vi bara lämnade igår. Kan ni göra så ibland? Lämna disken och ta den dagen efter? Det kan vi. Mest för att man är så jäkla trött och däst efter maten, då kan det bara vara skönt och ställa allt i diskhon och lägga sig på soffan.

Men, jag ska ärligt erkänna att den stör mig. Så egentligen vore det bästa att bara göra det varje gång, direkt efter. När man tagit sista tuggan så ba: Nu plockar vi i diskmaskinen. 😀 Så gör vi mestadels men ibland bara orkar man ju inte…..

Hämtade ut min Smakbox här innan vi åkte hem ju. Idag är det tredje dagen som jag sköter mig lite när det kommer till maten. Jag har tänkt lite på vad jag stoppar i mig och försöker äta bättre och nyttigare i veckorna.

Sugen som f*n själv så slet jag upp det här paketet i bilen. Tror ni inte att det fanns sockerfritt proteingodis i boxen. Halleluja! Sötat med Stevia. Inte som vanligt godis men helt klart ett godkänt substitut just idag!

Nu plocka lite sen skulle visst Thedde komma hem och laga mat! LYYYYYX!

Kommentarer

  1. Carro

    Oh yes! Lämnar till dagen efter om maskinen är full med ren disk som ingen hunnit plocka ur. Stör mig lite, men who cares in 100 years?! Det är en fråga man kan ställa sig oftare. Trevlig helg!

  2. Anna

    Ooooh neeeej!!! Jag måste ha mitt kök rent och snyggt när jag går och lägger mig på kvällen. Tar alltid disken direkt efter maten, inga undantag! Underlättar ju att man har diskmaskin såklart 🙂

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers