Nu är vi på väg

Inlägget är ett annonssamarbete med MCS Cruises

Goodmorning från Marseille i Frankrike!

Hörni, missa nu inte erbjudandet som dyker upp längst ned i detta inlägg! Ni som hänger med på min Instagram har ju hängt med i svängarna hittills på denna resan. Igår hade vi väldigt dåligt internet så det blev lite svårt att blogga på kvällen. I morse fick vi internet igen när vi närmade oss Frankrike och Marseille. Nu har vi löst wi-fi frågan så nu ska det funka.För det första, flygningen gick toppenbra. Så tacksam för det efter min panikångestattack på vägen hem från Mallorca. Var lite nervös men det gick tusan superbra. Jag sov t.o.m vilket ju är helt fantastiskt för att vara jag!

Vi kom till Arlanda i god tid så vi hann att checka in i lugn och ro. Allt var enkelt med biljetterna vi hade skrivit ut.

Efter vi checkat in blev det lite gött att lugna nerverna med lite dryck. Bubbel var en höjdare. Tjoff sa det så satt det i huvudet och jag blev genast lite lugnare.

Smidigt med 3 timmar och 10 minuters flyg. Vi flög reguljärt från Arlanda till Barcelona. Hann att kolla lite film, Milo spela lite på sitt spel i telefonen och också äta lite godis.

Vi blev hämtade med buss för att sedan köras till hamnen och det maffiga fartyget! MSC Meraviglia heter vårt fartyg. Det är verkligen GIGANTISKT. Kolla bussarna i bakgrunden på nedersta bilden? Ser ut som små leksaksbussar.

I videon som jag bjuder på här längst ned i inlägget kan du se mer ifrån vårt rum och också lite från fartyget när vi är på väg till vår hytt.

Igår kväll när vi var på väg till middagen i en av restaurangerna. Vi hade en tidig sittning redan kl 18 vilket var väldigt skönt då vi var så sjukt trötta.

Vi var vrålhungriga och det var härligt att bara få sätta sig och njuta av all service och hur gulliga de är med Milo. High five hela tiden och så pratar dom mycket med bara honom, frågar om han vill ha något mer och var han är ifrån osv. Milo stortrivs med uppmärksamheten.

Vår servitör presenterade sig som Lenis och berättade att han är ifrån Honduras. Jättetrevlig och sååå service!

Vi såg solen gå ned från restaurangen och sen tackade vi för oss redan innan halv 9 på kvällen. Det var ett slaget gäng som kröp ned i de sköna sängarna. Kuddarna är såååå sköna verkligen så det tog inte många sekunder förrän jag och Milo somnade.

Idag ska vi ge oss ut i Frankrike. Det är ca 20 minuters promenad in till stan. Man får också tips på vad för sevärdheter som finns att upptäcka. Vädret är tyvärr grått men ändå så är det runt 15 grader varmt. Så härligt.

Hoppas du ska gilla videon, prenumerera gärna på min youtube kanal så du inte missar några uppdateringar. HÄR hittar du den.

ERBJUDANDE!

Nu är jag så himla glad förstår ni, jag får verkligen det stora nöjet att ge er ett erbjudande på kryssning på MSC Cruises!

Du får 15% rabatt på utvalda kryssningar om du anger rabattkod Nina15 när du bokar!

På LOPPI kan du läsa mer om MSC och följa mitt äventyr – där hittar du också mer info om erbjudandet som ger dig 15% på din resa. Ni hittar det här!

Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
6 years ago

Härligt!
Vilka fina blommiga byxor. Vart har du köpt dem?

Nästa inlägg

On our way

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x