10 skönhetstips

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel

Tänkte bjuda dig på 10 skönhetstips som du inte får missa. Skönhetstips, när de är enkla, är guld värt tycker många! Så här kommer de!

1) ANVÄND HÅRPRODUKTER RÄTT

Hårprodukter har många tilltäppande egenskaper för att exempelvis laga torrt och slitet hår. När dessa hamnar på din hud i ansiktet och på kroppen kan det täppa till porer och göra så din hud blir oren och lättare får acne. Ha som regel att alltid avsluta med ansiktsrengöring och duschkräm i duschen.

2) ANVÄNDA LITE MAKEUP

Vill du använda så lite makeup som möjligt men ändå se fräsch ut? Då tipsar jag om att fylla i ögonbrynen, ha på lite concealer runt ögonen och dra några svep med brozingpudret. Klart!

Tipsar om detta bronzingpuder och denna concealer, grymt bra!

3) VÄRM ÖGONFRANSBÖJAREN

Värm ögonfransböjaren med en fön en stund så den blir lite varm, perfekt för att få extra böjda fransar som håller längre.

4) ANVÄNDA OLIKA HANDDUKAR

Är du säker på att du tvättar händerna ORDENTLIGT med tvål och vatten i minst 20 sekunder kan du använda samma handduk till ansiktet. Om inte så använd en annan, de bakterier som följer med från händerna orsakar en massa orenheter i ditt ansikte.

5) FÖR TÄCKANDE FOUNDATION?

Blanda ut den med din dagkräm så blir den inte så täckande och mer naturlig.

6) SE PIGGARE OCH FRÄSCHARE UT

Applicera vit ögonskugga längst inne i ögonvrån. Detta öppnar upp ögat och gör så du ser piggare och fräschare ut.

Den här vita skuggan från NYX är perfekt för det. Matt, mycket pigment och lätt att applicera.

7) SMÖRJ IN DIG DIREKT EFTER DUSCHEN

Smörj in dig max två minuter efter duschen, detta då din hud efter en dusch är öppen i porerna och lätt absorberar fukten i krämen och håller sig återfuktad mycket längre.

8) SITTER DU MYCKET VID DATORN?

Visste du att en dator slukar fukt? Om du sitter vid en dator mestadelen av din arbetsdag, ha en fuktspray tillgänglig. Duscha dig ett par/tre gånger i ansiktet så håller du huden i ansiktet fräsch och återfuktad hela dagen.

Den här är toppen! Eight hour hydrating mist. Innehåller lugnande extrakt som lugnar huden och samtidigt återfuktar. Antioxidantrik. Ger huden en hälsosam look.

9) ÄR DU RIKTIGT TORR PÅ KROPPEN?

Smörj in dig med en olja på kroppen direkt efter duschen. Alltså innan du torkar dig. Torka sedan av dig med handduken. Kan tyckas dumt att handduken får olja på sig, men använd en handduk du inte är så rädd om de gånger du använder olja på kroppen. Oljan tvättas bort i tvätten och känslan efteråt är helt oslagbar!

Den här oljan, Bio Oil, har jag beställt nu efter att jag glömt bort den ett tag. Bra mot ärr, mot bristningar, torr hud, åldrande hud bl a!

10) FÖRSTÄRK EFFEKTEN AV EN HÅRINPACKNING

Lägg en inpackning på handdukstorkat hår. Värm en handduk i micron och linda in håret medan inpackningen verkar. Lägger du även lite gladpack på håret under handduken ger det ännu bättre effekt.

Denna är min stora favorit! Loreal Absolut Repair. Doftar såååå gott och gör håret otroligt lent, mjukt, lätt att borsta, välvårdat och blankt.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x