Rosa till våren

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för NordicFeel, Cellbes och Bubbleroom
Rooooooosa! Ja men åh så härlig den här bubbelgumsfärgen är alltså. Känns som våren kanske kommer med skarpare färger men rosa går aldrig ur tiden. Kikar man runt på modesajter så kan jag garantera a denna underbara färg är långt ifrån ute.
Här nedan har jag satt ihop ett härligt collage med massa härligheter att njuta av under våren! Både smink och kläder men också accessoarer som väska och skor. Hela kitet helt enkelt!
Åh, den där ögonskuggan vill jag nog lägga vantarna på. Finns inget roligare än lite extra glitter när man ska iväg någonstans. Den här shimmerskuggan verkar skitbra också. Läppglanset måste jag köpa, har läst på om det och det ska vara grymt. Inte bara ge massa härlig glans, den ska sitta bra och vara vårdande också. LOVE IT! Precis så ska ett riktigt bra gloss vara. Rosa sneakers……åh! ♥ Ja, här ovan satt jag ihop lite smått och gott i alla fall. Kanske ger dig det lite härlig inspo till vårens shopping!
Lite olika erbjudandena som ligger hos respektive ställe:
NordicFeel: 50 kr rabatt om du handlar för 499 kr, 100 kr rabatt om du handlar för 799 kr, 200 kr rabatt om du handlar för 1099 kr.
Bubbleroom: 10% rabatt till dig som är nykund och du handlar för över 100 kr, ange rabattkod:  NEWWEB

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
6 years ago

Åh vart hittade du starbucksmuggen? En sån skulle jag vilja ha!

niinis
niinis
Reply to  Jennie
6 years ago

Visst är den fin?! Hittade den på google….tyvärr inte i någon butik.

Nästa inlägg

Urr!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x