Sminktips – Såhär lägger jag min bas

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel

Nämnde ju att jag skulle gå igenom min bas på min sminkning jag gjorde häromdagen. Basen är alltså concealer och foundation i det här fallet.

1) Inget smink alls. Här har jag bara smort in mig med min dagkräm, ögonkräm och min prinsesskräm. Dessa krämer är väldigt viktiga för att din bas ska bli så bra och fin som möjligt, samt att det ska hålla bättre.

Efter min dagkräm och ögonkräm har jag på denna fantastiska kräm. Egentligen kallas den för Askungekrämen.

Såhär står det om produkten: Ger ett exceptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet. Ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. Idealisk som primer om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen.

Denna använder jag alltid under min foundation. Funkar så jäkla bra + att den gör ett grymt jobb som primer. Du hittar den här ➡ Beauty Flash Balm.

2) Här har jag haft på min foundation. En av mina stora favoriter när det kommer till underlagskrämer. Ger otroligt fin lyster, täcker perfekt och sitter jättebra! Du hittar den här Clarins True Radiance. Färgen heter Beige.

Använder alltid min borste från ➡ Real Techniques när jag har på foundation. Upplever att det ger absolut bästa resultatet + inget spill alls. En beautyblender slukar produkten i själva svampen och det gillar jag inte alls! Du får minst lika bra, om inte bättre resultat med en borste.

3) Här har jag haft på min concealer under ögonen, och också på ögonlocken och runt näsvingarna.

Jag använder den här. Väääääärldens bästa! Täcker GRYMT bra utan att lägga sig i linjer eller bli kakig. Dessutom innehåller det lugnande ingredienser som motverkar påsar under ögonen. Krämig och len i konsistensen, bästa jag haft! Du hittar den här ➡ Helena Rubinstein Magic Concealer.

4) Jag avslutar allt med att fixera underlaget (alltså ”sätta fast” det) med ett transparent löst puder.

Detta puder tål att nämnas igen! Detta är överlägset bästa jag någonsin haft. Jämnar till, sitter så jäkla bra – man behöver absolut inte fylla på och håller ansiktet helt matt hela dagen. Har inte haft flottig panna sen jag började med det. Då kunde jag bli så flottig så det gav avtryck på en bit papper om jag tröck det mot pannan. Men inte nu, som sagt…. inte en enda gång har jag varit fet i ansiktet sen jag började använda det. Lite dyrare puder men drygt och såååå värt varenda spänn. Du hittar det här ➡ Shiseido Loose Powder

Just nu har NordicFeel ett erbjudande.

Köp produkter för 499 kr & få 50 kr i rabatt

Köp produkter för 799 kr & få 100 kr rabatt

Köp produkter för 1099 kr & få 200 kr rabatt

Hoppas du fått lite tips och idéer och att sminktipsen uppskattas.

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
6 years ago

Åh jag älskar dina sminktips!! Har precis klickat hem foundationen och det transparenta pudret. Askungekrämen har jag sen innan, så galet bra är den!!
Stor kram fina du!

Nästa inlägg

Nyttiga havrepannkakor

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x