Semlor

Semlor

Imorgon är det en stor dag för oss som är lite extra intresserade av semlor! Det är ju fettisdagen. Jag har faktiskt tagit åt mig en liten beställning. Det gör ju jag aldrig annars men det här kändes faktiskt lite kul.

Ja jag har gjort några genom åren, så är det ju! Tänkte bjuds dig på både några ovanliga och vanliga semmelrecept!

Glutenfria semlor med nötfri ”mandelmassa”.

Mitt bästa recept på semlor

Sötaste prinsess-semlorna

Saffransbullesemla med kardemummagrädde

Lakrits och hallonsemlor

Semmelmuffins

Rulltårtssemlor

Härliga semlor i glas – GLEMLA

Lussesemlor

Semmeltekakor

Saffranssemlamuffins

Ja nog har det blivit en del semlor minsann! Imorgon ska jag baka semlor så det står härliga till. Ska baka lite extra också så det räcker till familjen.

För min del blir det glutenfria, klurar på att ta fram en som är nyttigare också! Hmm, spännande! 😀👍🏼

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers