Lördagshäng

Hej finisar!

Vet ni vad vi gör? Vi ligger i sängen och vilar med kläderna på. Du vet under täcket. Det kan vara det mysigaste som finns. Att krypa ned en stund och kanske slumra till. Tony snarkar så han har redan somnat medan telefonen visar hästarna som grabbgänget spelat på.

Idag for vi iväg för lite kvalitetstid med Tonys alla bröder med familjer. Supermysigt att ta en fika tillsammans.

Barnen hade eget bord och efter fikat fick de spela på telefonerna. Kusinhäng! ❤ Så glad att Milo har sina kusiner i närheten.

Efter fika så åkte vi till nästa fika. Älskar spontanlördagar. Man gör det som känns trevligt just då.

Exet kom också över och fikade.

Nu har vi hunnit äta och allt, tog ett litet brake här medan jag lagade mat och mös i köket. Lyssnade på musik samtidigt, bästa bästa.

I alla fall….. sen åkte vi och handlade. Jag har lagat så himla himla god mat alltså. Ni som följer mig på Instastory har fått se allt. Receptet kommer imorgon i alla fall.

Nä, nu ska vi hälla upp godiset. Snart dags för mello! Kollar ni eller? Verkar vara så många som tycker det är kasst i år. Jag kollade förra helgens mello på play, å ja…det var kanske inte jättebra. Ska bli intressant att se om det är bättre ikväll?

Mys järnet!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annett
Annett
6 years ago

Japp, här ute i Trögden sitter vi bänkade hela familjen med snacks o godis! Har inte så höga förväntningar men det är mysigt med Mello!

Susanne
Susanne
6 years ago

Hej Nina!
Tar du fortfarande magnesium tabletter?
Tipsade min man om det för han har sömnproblem. Tänkte att han kan iallafall testa. Det finns ju rätt så många olika magnesium tabletter vilka använder du?
Tacksam för svar!
Kram

niinis
niinis
Reply to  Susanne
6 years ago

Ja absolut, skulle aldrig klara mig utan dom. Det finns en uppsjö av olika sorter. Det finns massor att läsa om detta på nätet. Googla om det, det är det bästa sättet att hitta vilken sort just din man ska ha. Själv äter jag dem som heter Super Magnesium från Great Earth. Kram

Nästa inlägg

HONUNGSFRALLOR

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x