KonstVerkligheten

Ängeltavla

Sent hej ifrån mig idag. Håller på och svarar på era kommentarer. Fick en kommentar om att jag borde vara mer bland kommentarerna och svara…. Jag försöker verkligen göra det men ibland så missar jag eller så hinner jag inte. Jag ber om ursäkt för det. Jag älskar era kommentarer och försöker svara och kommentera jag med.

Vaknade vid halv 5 och gick faktiskt upp för att röra kroppen lite. Jag kände mig så stel efter gårdagens krock. Det var skönt att bli varm och få röra sig lite. Det värsta idag är nog att jag känner mig gråtfärdig och lite nere. Som att jag skulle behöva gråta ut krocken på nåt sätt. Kanske är det efterdyningar av chocken? Vill bara bli omhållen och klappad på. Någon som säger att allt gick bra. Usch….är nog extra känslig idag också känns det som. Highly sensitive person ni vet. Eller HSP person kan man också säga. Inte så kul alla gånger när allt man upplever uppfattas flera gånger intensivare än vad det kanske skulle gjort av någon annan. Well well, jag har en lugn hemmadag idag. Jag har såsat runt. Plockat lite. Smort in fötterna och målat nytt nagellack på tånaglarna.

Sen har jag målat två tavlor också. Nu efteråt inser jag ju att det är något som måste ut ur mig, det är då jag är som mest kreativ. Bakar eller målar. Så skön känsla på något sätt ändå…att få måla ur sig liksom.

Denna blev det. I verkligheten är det svarta partiet verkligen svart. Den kommer jag att ge till min vän Carola. För hennes  sjukdomsresa hon genomgår nu. Den vita ängeln är liksom symbol för hur hon kommer ut på andra sidan, fast det är ängelns rygg man ser. Som att hennes änglavingar reser sig och vecklas ut och hur hon blir klarare och klarare liksom…..hennes högra sida är liksom lite svagare i färgen just för att hon är på väg ur sin sjukdom….men ser ni vad långt hon kommit?

Hon är nästan ur den ju. Hopp och lycka! Hoppas att hon ska tycka om den….annars får hon ge bort den eller förvara den i källaren. 😉

Nu ska jag fortsätta jobba undan lite. Vi hörs av lite senare kanske….

Kram Nina

Kommentarer

 1. Kajsa

  Hej! Gillar denna ängeltavla! Kombon mörkt och ljust tilltalar mig! Tror nog många skulle vilja köpa en ängel om du får inspirationen att måla flera… ha en fin dag!

 2. Marie

  Så otroligt fin tavla. Skulle gärna köpa den som affisch eller tryck om du skulle massproducera. Även om det är pepptavla till din vän och personlig för henne.

 3. Helena

  Hoppas inte du tog illa upp för det jag skrev om kommentarerna! Förstår verkligen att det inte hinns med alla gånger och du har ju ingen skyldighet att svara någon egentligen. Förlåt om jag sårade dig på något sätt 😟 Du har verkligen världens bästa blogg!

 4. Kina

  Vilka fina tavlor!👍👍 gjorde din Silverkaka igen idag. Å jäklar så god den är👍 lika god varje gång! Men den är inte sååå figuranpassad direkt😉😂 ha en fin helg!

 5. Carola Hammarberg

  Jag älskar den min fina vän❤️Och dig.
  Tack snälla
  Så glad och tacksam
  Massor av kärlek och kramar
  Carola

 6. Th

  Nämen vilken vacker tavla och betydelsen av den är ju fantastisk,hejja carola ❤ du är verkligen grym på att måla! Kram Therese ❤

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers