Dagens SMINKNINGMakeup & Skönhet

Dagens sminkning

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

Hej på er!

Har ytterligare ett makeup tips till dig. Nämligen en palette som jag använder i stort sett varje dag. Den är dessutom inte dyr så det är något man verkligen investera i och få nytta av en hel del!

Idag har min sminkning sett ut såhär. Hade bråttom så jag kastade på mig en brun matt skugga i paletten som jag använder massor. Det finns både matta skuggor och skuggor med pärlemor.

Sminkningen är busenkel att göra. Jag använder en av de matta bruna skuggorna i paletten och har på det på själva locket. Sedan använder jag min pensel från Real Technique för att tona ut den. Det gör jag liksom uppåt mot ögonglobslinjen. Drar penseln fram och tillbaka flera flera gånger tills skuggan liksom har flyttat sig uppåt Avslutar med eyeliner och mascara. På läpparna har jag först läppennan nude från Elizabeth Arden och vårdande läppglans #04 petal från Clarins.

Såhär ser den ut och skuggorna ger verkligen jättemycket pigment och sitter bra! Den heter Makeup Revolution och du får hela 32 st skuggor i paletten och jag har använt min nästan dagligen och de är inte ens på väg att ta slut.

Här ser du pigmentet i skuggorna! Grymt bra!

Yes, det var dagens sminkning och tips. Hoppas du ska gilla. Själv älskar jag sminktips, helst när man får veta vad som använts. Kan vara så himla svårt att hitta bra produkter och chansa – får man då ett utlåtande från någon om att något är bra blir jag så glad. Då behöver man inte chansa när man köper sitt smink.

Kommentarer

  1. Skatan

    Så jädrans snyggg alltså!
    Jag är så sugen på ögonskugga med orange och rött…om du målar dig med dessa visa snälla.. Kollat in flera sminkvideos och det blir ett jädrans ”sug i blicken ..eller är man för gammal? Vill ju inte att det ska se ut som halloweensmink ”damen med ögonlockseksem…buuuh”
    Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers