Release…

Hallihallå!

Alltså! Hörni, tack för all fin feedback på mitt rosa/lila hår. Ni är så himla rara och gör så jag inte tycker det är så farligt längre. Ni är så goa! Tack! ‍

Vi har landat hemma igen och faktiskt i soffan under en filt. Så himla himla skönt. Vi har sån ”ligga och kolla luren” stund. Då passar jag på att skriva till dig.

Vi startade vår dag med promenad. Så mysigt att gå vid vattnet. Älskar våra heögpromenader. Imorgon startar vi dagen på samma sätt.

Efter att mamma och pappa varit hos oss fixade vi i ordning oss och for ned på stan för att kika på Mother Misery:s release party. Nya plattan är släppt. Tonys brors Johns band. Kika gärna in deras Facebooksida.

Dom körde en liten akustisk liveinspelning. Riktigt bra låtar och de är jättestora i Tyskland och Holland.

Vidare mot Erikslund för seeeen lunch, gardinstångshållare på IKEA och lite shoppingcenterhäng. Köpte nya trosor på Hunkemöller. Väääääärldens bästa trosor har dom. Inte sponsrad bara så jäkla nöjd med alla deras trosor. Har flera sen tidigare och de är verkligen bra kvalité också! 5 st för 290 spänn!

Oh lalaaa…. lite vitt, lite rött men mest svart såklart. Alltid om jag får välja. Men det är kul med annat än svart ibland också, men bara ibland.

Ikväll är det faaaaaaaancy här på bordet må ni tro…. Har plockat fram lite av det som fanns. Äääääälskar ko-ostarna, sååå goda. Lite kex, salami, skinka, skinkost och så en skål med godis. Faaaancy som sagt.

Nu ska vi kolla lite klipp ihop här.

Ha nu en fin kväll raringar!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ursula
Ursula
6 years ago

Så himla läcker du är med keps Trevlig helg!

Mia
Mia
6 years ago

Älskar shoppingtips hur är trosorna i storlek?

niinis
niinis
Reply to  Mia
6 years ago

Upplever dom som lite större i storlek. Inte alla men de första sorter jag köpt.

Marlene
Marlene
6 years ago

Bakade ditt långpannebröd idag…..såååå gott

Johanna
Johanna
6 years ago

Supersnyggt med det rosa i håret, men om du vill få riktigt kalla toner/ silver så rekommenderar jag till 100% ett schampo som heter fudge. Efter alla år som fuskblond o med önskan av kall ton håret har jag hittat helt rätt, kommer aldrig att testa ngt annan färgbomb lr silvershampo.
Skulle det gå för mkt åt lila så tvättas det ur lätt..

Nästa inlägg

Lördagsdoningar

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x