FinfredagGodmorgonMakeup & Skönhet

Rosa hår

Inlägget innehåller reklam och annonlänkar för NordicFeel.

Godmorgon FINFREDAG! 

Jag vet inte om min fredag blev så fin? Nu ska du få höra…. alltså jag säger bara herre-min-jee! Jag har nämligen gjort en sak här på morgonen som gjorde att jag satte hjärtat lite sådär i halsgropen. Minst sagt. Alltså hör här….

Min frisör tipsade mig om att jag skulle köpa en sån färgbomb. Det skulle jag sedan ta en liten klick av och blanda med min hårinpackning. Sen skulle jag ha detta i under några minuter så kommer det bli skitbra. Detta gör man alltså för att hålla de gula tonerna askiga i mitt hår. Ja, bra så….

Såhär ser den ut. Det är alltså en färginpackning. Jag har använt den förr, såååå jäkla bra är den. Håret blir helt fantastiskt. När jag var knallröd i håret så körde jag alltid en sån här.

I alla fall så fick jag tips om att köpa en sån här och så skulle jag ha en OBS: LITEN KLICK av detta tillsammans med min vanliga inpackning. Bra…jag var så laddad i morse när jag klev in i duschen och satte igång. Jag KAN ha varit lite trött i ögat för jag tror att klicken blev lite stor. Äsch tänkte jag, jag tar lite inpackning så blir det jättebra. Kletade ut detta i händerna och såg att jäklarns i min lilla låda vad rosa mina händer blir. Aja….jag smaskade i det men i samma sekund som jag gjorde det kom jag att tänka på att mitt hår är både poröst och torrt. Ett poröst och torrt hår drar åt som sig som helskotta. H-E-L-V-E-T-E….snabbt sköljde jag ur. Det var i mitt hår max i en sekund. Men tror ni det hjälpte…..? NOPE, NIET, EJ, ICKE! Håret blev rosa!

Dock så räddade jag litegrann upp det med en annan inpackning som är silver/grå. Den var jäkligt bra på att nyansera det. Innan den såg jag helt galen ut, haha…

Så efter några tvättar och nyansering med den här silvergråa färginpackningen så ser det ut såhär. Haha…

En liten ofrivillig ombre med lila/rosa toppar. Haha….

Yeah…. har matchat det med min Harvad t-shirt idag i alla fall. Ja herreminjee…. jag ska skriva till min frisör och kolla vad hon tycker jag ska göra? Jag dör inte av att ha lite rosa hår. Faktiskt inte…men det vore roligt om det gick ur lite successivt.

Jaja… vad gör det om 100 år? Elliot tyckte det var coolt, Milo blev glad av att mitt rosa hår och Tony sa: ”Det här va väl fint!” Min fina diplomatiska man. ♥ Men idag blir det keps….å vi som ska ut och käka ikväll…får man ha keps när man äter middag på restaurang?

Ibland är det så härligt att vara Nina må ni tro….

Ha nu en härlig finfredag, det kommer dyka upp lite härliga fredagsrecept här och jag hoppas kunna ta lite dagsljusebilder på vårt hem också… vi får la se?

Kram Nina

_________________________________________________________________________________________________________________

UPPDATERING!!!

Nu har jag skrivit till min frisör och det rosa håret förklarar sig ganska så bra….. NEJ NEJ NEJ, jag har köpt fel bomb!!! Jag skulle köpa den som heter Lavender 002, inte violet 200!! Hahahahahahaahahaaa….jag har skrattat här så jag nästan ramlar ur soffan. Jag är tammefan tårögd. 

Kommentarer

 1. Eva N

  Så tokigt, men det blev snyggt på dig tycker jag. Jag fick en grönaktig nyans hos frisören sist, men det rättade hon till direkt.

 2. Helena

  Näää du ser ju cool ut! Det blev snyggt! Du tar INTE på ngn keps inte.
  Lite färg förnyar 😉. Ha det gott. Kram 💖

 3. Ellen

  Åh det blev ju jättefint ju 🤗 Din blogg är så mysig , kommenterar så sällan men ibland händer det . Ha en go helg. Kram

 4. Nina Green

  Det blev ju jätte fint. Snyggt! Ibland kan ”misstag” göra så det blir bra utan man vet om det. Haha. Ha en fin dag. Kram

 5. Anna

  Fräsigt tycker jag!! Kör på det! Men HUR i hela världen kunde du bli rekommenderad en rosa inpackning i ditt blekta hår? Fattar ingenting faktiskt.

  Vill tipsa om en riktigt bra inpackning som tar bort gula toner och vårdar bra. Den heter Artego Color Shine mask och färgen är Blueberry. Köper min hos frisören men den finns på nätet också. Köp!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers