Pulled chicken JULMUST

Godmorgon!

Snaaaaaaaark…. bara 4 timmars sömn inatt och jag känner mig som en blöt trasa. Usch vad jag hatar och sova så lite som jag gör vissa nätter. Det blir verkligen som en grå blöt filt över livet dessa tröttdagar. Jag gick i alla fall upp och gjorde en ansiktsmask i morse för att känna att livet återvänder. 🙂

Det var i alla fall jättetrevligt med lite gäster igår. Åh vad vi mös. Käkade och satt och pratade långt in på kvällen. Det var som vi sa att det spelar ingen roll om vi inte ses på länge, det är ändå inget som märks när vi väl ses. ♥ Älsk på sånt!

Milo hängde i en stund han också men sen däckade han på soffan medan vi satt och pratade. Han är som sin mamma sådär…..äääälskade det som liten nämligen. Att somna till småprat och småslammer.

Måste verkligen kasta ut receptet på denna härliga pulled chicken som jag lagade igår. Tony picklade dessutom lite rödlök (recept HÄR) som tillbehör och det blev väldans gott.

RECEPT PULLED CHICKEN

6 färska kycklingfiléer
2 dl smokey bbq sås
1 dl rhode island dressing
1/2 dl farinsocke

RECEPT PULLED CHICKEN JULMUST

6 st färska kycklingfiléer
3 dl smokey bbq sås
1 dl rhode island dressing
1/2 dl HP sås
1/2 dl farinsocker
salt
peppar
2 dl julmust

Gör såhär:

1) Lägg i kycklingfiléerna i en gjutjärnsgryta. Häll över bbq sås, rhode island dressing, HP sås, salt och peppar.

2) Rör om ordentligt. Låt sedan allt koka på medelvärme i ca 1 timme. Det ska gå att trasa sönder kycklingfileerna med en gaffel när det är klart. Var noga med att röra om lite då och då. Det kan brännas fast då det är socker i.

3) När kycklingen kokat klart trasar du sönder allt och häller sedan på julmusten. Låt stå i ugnen på ca 150 grader i ytterligare 20 minuter. Rör om allt och servera.

Pulled chicken går att servera på många olika sätt. I tortillabröd som tacos, till ris eller t.o.m potatis. Vi serverade det i frallor med coleslaw, grönsaker, picklad rödlök och vitlökssås.

Det var det, nu ska jag göra i ordning en mysig långfrukost här vid TV:n. Milo har fotbollsträning här på förmiddagen, sen ska vi nog försöka bege oss iväg till någon mysig julmarknad. Vad gör du idag?

8
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gunilla
Gunilla
3 years ago

Lagade pulled kyckling men undrar om det inte är för mycket socker i receptet? Nästan 1dl socker sött av olika ingredienser på varje kycklingfilé?

niiinis
niiinis
Reply to  Gunilla
3 years ago

Receptet stämmer, blir såå gott! 👌🏻👌🏻👌🏻

Nästa inlägg

Lördagsfeeling

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x