Familj

Får du kill på tungan?

Hej finisar!

Men skit också, inte fasen hann jag ta bilder på mig i klänningarna. Å nu sitter jag med morgonrock i soffan och är sååå frusen. Men imorgon, kika gärna in då och ge mig lite smakråd.

Idag var vi och åt sushi på stan. Ämen herreminjeeeee så gott det var alltså! Helt magiskt. Måste fråga dig? Får du kill på tungan när du äter sushi? Jag får för mig att det är soyan med wasabin i som gör det, dessutom händer det bara på första tuggan. Sen är det borta. Är jag ensam om detta konstiga fenomen? Låter ju inte riktigt klokt när jag skriver det såhär.

En visning jag gick för Love Forever på Formex-mässan.

Idag pratade jag med härliga Terece på Love Forever. Vi har pratat om att ses och så frågade hon om jag kunde tänka mig att ställa upp på en plåtning för nya kläder på torsdag. Självklart gör jag det! Vi ska också hinna med en lunch och ”catch up” lite. Var en hel evighet sen vi hördes eller sågs. Saknar den jäntan jag. ♥️

Nä, nu tar jag kväll. Det blir en kopp te i soffan med filt över benen. Så mysigt. Fin kväll!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Agneta

    Kanske har nåt med din allergi att göra . Nu hobbyanalyserar jag, men min syster som har nöt och stenfruktsallergi reagerar med irritation i halsen av vissa livsmedel.

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers