Halloj fina ni!

Ja ni firar säkert farsdag idag så det står härliga till. Vi är just på väg hem till Tonys föräldrar. Bilen är full med bakverk, har bakat hela morgonen.

Jag har kameran med mig hela dagen så det ska fotas såklart!

Jag har tre väldigt viktiga pappor i mitt liv. Pappa 1, pappa 2 och pappa 3.

Pappa 1, min pappa. En av två första människorna i mitt liv. Min hårt arbetande starka pappa. Han som visat mig att inget är omöjligt. Med målet långt där framme och hårt arbete, ja då är inget omöjligt. Min pappa kom till Sverige som 16 åring med några kronor på fickan. Han kunde ingen svenska, bara några få ord. Han började arbeta i skogen. Slet järnet och hade hela tiden ett mål. En dag skulle han bli egen företagare. Det blev han, med ett framgångsrikt företag dessutom, ett företag som han fortfarande har även om vi tycker att han ska njuta av livet nu.

Pappa 2, Magnus. Han som är papp till mina stora barn. En fin och engagerad pappa. Ställer upp och hjälper till. Försöker förstå envisa unga vuxna med allt de har för sig. Min stöttepelare i att uppfostra stora barn. Tacksam för att det blev just han som blev pappa till Theodor och Elliot. Det är två otroligt fina pojkar vi uppfostrat. Jag är övermäktigt stolt över dem varje dag – de rar mitt hjärta till oanade höjder.

pappa 3, Tony. Han som fick mig att bli mamma en tredje gång även om det låg långt ifrån vad jag trodde skulle hända. Min livskamrat, mitt allt. En otroligt fin och engagerad pappa till Milo. Milo är en lycklig pojke som har honom i sitt liv. En bättre pappa kan man inte få. Deras band är så fint, de hyser sån respekt för varandra och sån otroligt stor kärlek. Jag älskar att se på dem. Mina solstrålar i livet! ♥️♥️♥️

Å nu börjar jag nästan gråta….måste sluta, vill att sminket ska sitta kvar. Hörni, ha en fin dag. Du som har pappa i himlen, han är med i ditt hjärta.

Kram och kärlek Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bea
Bea
6 years ago

Jag önskar uppdatering på resandet!
Bea

niinis
niinis
Reply to  Bea
6 years ago

Kommer idag måndag!

Bea
Bea
Reply to  niinis
6 years ago

Tack!

Nästa inlägg

Vagnhild fick lite kärlek

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x