Morning godingar!
Sitter i just detta nu på The Winery Hotel i Solna och äter frukost med min pojk. Idag väntar en dag i Sthlm med massa mys. Vi ska efter vi är klara här ta oss till Djurgården och Tekniska museet. Jag tror inte att jag varit där, har jag det så kan jag säga att jag glömt det. Milo är förväntansfull som tusan och undrar vad som finns där. Har sagt att det får han se när han kommer dit, jag har inte en aning. Mer än att jag hört att det ska vara väldigt kul för barn.
Riktigt mysigt att få tillbringa tid med honom såhär. Nåväl, nu sitter vi och stirrar in i varsin mobil men annars.
Det är inte alls konstigt att jag bär på sådär en 10-15 kilo för mycket med tanke på mängden jag äter. Haha….ja äter som en karl. Mat är livet. Jag älskar mat! Det är min största last i livet, mycket mat!
Hepp, nu börjar det frågas på andra sidan bordet här så nu måste jag sluta. Vi hörs av under dagen. Du hittar oss på Instastory under dagen @niiiniskitchenlife ifall ni vill hänga med.
Ha en fin torsdag så hörs vi sen!
Kram Nina
Hej . Tack för en jättefin blogg. Jag har följt dig i många år nu:) jag hann alldrig besöka kaffestugan i sommar, men hoppas att det blir en annan gång om du kommer att ha den.
Jag ville fråga dig om du har kunnat baka allting hemma för att sedan sälja i kaffestugan? Det är så mycket regler jämt med när man jobbar med livsmedel. Jag är själv sugen att göra något liknande.. Tack på förhand/ Kristin
Hej Nina! Har ikväll bakat ditt recept på lyxbrownis. Det står mjukt smör i receptet, så då smälte jag det inte utan vispade det m sockret. Smälte du smöret när du bakade? Kraam
Mat är livet, vill inte tänka på hur mycket jag gått upp här i USA, får väl se på måndagsmorgon