Knipa med röschkan

Men hej alla fina!

Åh, soffan. Vi har haft föräldramatch i fotbollen ikväll. Jag tittade på, under ett gigantiskt paraply då regnet formligen vräkte ned. Tony representerade familjen idag. Nu sitter han i soffan här med en sträckt baksida av sitt lår. Haha…förlåt att jag skrattar men vi som skämtade innan:

”Vem kommer sträcka sig, stuka foten eller paja ryggen idag då?”

Höhöhö….lite sådär skrockande åt alla män som utan att värma upp ger järnet mot 8-9 åriga grabbar liksom, å så händer det! Så nu vankar han som en anka här hemma med olyckliga ögon och vill att jag ska massera. Det stånkas och stönas om vartannat. Med tanke på alla timmars fotpill man fått är det bara kavla upp ärmarna och massera tror jag. Imorgon.

Är det någon som vet vad man gör åt en sträckning? Jag har för mig att man ska ha på kyla direkt när det hänt och sedan hålla det mjukt och varmt. Vet du?

Idag överraskade jag pojken min med en tur till Yoump. Låtsades som att vi skulle åka och ”göra ärenden” som jag sa. När vi närmade oss så såg han minst sagt förvånad ut! Haha….

Han hoppade så svetten spruta. Så kul ju! Önskar jag också kunde hoppa. Min rygg höll på att gå av sist jag försökte. Måste nog stärka och träna upp mig för att ens kunna försöka. Å knipa med röschkan (som Mia Skäringer säger). Träffade en av oss härinne där, tack för att du kom fram och sa hej! Blir alltid så glad!

Efteråt blev det Pizza Hut. Deras glutenfria pizzor är verkligen såå goda! Rekommenderas!

Han blev lite nyfiken på vattnet bakom Pizza Hut så vi kikade där.

Som sagt, ikväll frös vi ärslena av oss på föräldramatchen. Beundransvärda som spelade ändå fast regnet öste ned!

Nu gäspar jag käkarna ur led snart. Ha en din kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda B
Linda B
6 years ago

Mysigt med ledighet! Lyx att ha så nära till Stockholm.
Hur gick det m din träning du startade med när en tjej var hemma hos dig och visade hyr du stärkte dig inifrån? Fått ordning på din hormonobalans?

Natalie
6 years ago

Vad använder du för produkt till dina bryn? De är alltid så snygga!

Nästa inlägg

Drömde om Martin Timell

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x