Sovisch krattisch

Fina fina ni! ❤️

Känner sådan kärlek gentemot er, bara så att ni vet det. Ni är som en ljummen vind som smeker min kind alltså. Kloka, varma och godhjärtade.

Ja dagen gick igår med. Även om den var väldigt grå på morgonen. Igår var en perfekt dag att ta tag i något jag funderat på länge.

Den oerhört stora och vackra blombuketten fick jag av Tony. ÄLSK på liljor!

Jag tog tag i den stora canvasen igår. Har haft en tanke en längre period och igår blev den verklighet. Så knasig känsla när tavlan man haft i huvudet plötsligt finns. Det är lite småpiff kvar på den som jag ska fixa, annars är den klar.

Tony var iväg med jobbet igår så då tog jag med mig två av kidsen och åkte till Västerås. Tanken var att gå på Yoump, men där var det klasser tyvärr så det fick bli Leos Lekland i en timma. Gick fint det med.

I förrgår inhandlade vi en del grejer till vår resa också. Vad sägs om våra tofflor? Skopunkten – 500 pix för 3 par! Lite solskydd, tandborstar och reseflaskor blev det också. Har också köpt en ny kappa/jacka som jag tänkte visa er sen. Den följer dock inte med till Mallis. Handlade även en hel drös med grejer på Apotea. Du vet när en hypokondriker ska ut på resa så vet det inga gränser för hur mycket sånt som måste med. Vågar inte säga hur mycket jag handlade för heller – men till mitt försvar så var det minst 3 solskyddsprodukter. Haha…tur man kan skratta åt det emellanåt.

Har sovit som en riktig kratta inatt. Inte kul med typ 2,5 timmars sömn. Men det är bara att kicka igång dagen. Ska ge mig ut på promenad efter att jag lämnat Milo. Det brukar pigga upp ordentligt.

Ha en fin lill-lördag nu. ❤️ Så hörs vi lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Men jösses,vilken fin tavla! Tänkte först fråga vart du köpt den, MEN du har målat den! Fantastisk duktig är du,vilken talang

Agneta
Agneta
6 years ago

Jättefin tavla, gillar!

Ulli
Ulli
6 years ago

Vilken fin tavla mysigt med en resa till värmen

Jessica
Jessica
6 years ago

Tavlan är jätte fin, vad duktig du är

Sara
Sara
6 years ago

Vilken tavla

Sigrid
Sigrid
6 years ago

Otroligt snygg tavla , hoppas du får visa dina tavlor och nå ut till en större publik , det är du värd.
Tack för att du bjuder oss på så många mumsiga kakrecept.
You are amazing , bara så du vet : )

Nina S
Nina S
6 years ago

Men wow! Älsk på tavlan!

Nästa inlägg

Croissanter fyllda med päron och mintchoklad

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x