Småkakor

Ballerinafylld kaka i micron

Idag klurade jag lite på vad jag skulle kunna baka som gick snabbt. Ibland har man liksom inte tid att hålla på i tid och otid. Ibland vill man ha något gott NU NU NU! Håller du inte med? Denna kaka tycker jag verkligen du ska prova då…. det blev en väldigt smaskig historia ska jag säga dig!

 

 

RECEPT:

2 msk rumsvarmt smör
2 1/2 msk strösocker
1/2 msk sirap
1 tsk vaniljsocker
2 msk vetemjöl
2 msk ägg
nypa bakpulver
nypa salt

Tillvägagångssätt hittar du i videon nedan:

PS: Kom ihåg att kakan ska svalna helt innan du sätter tänderna i den, ja om du orkar hålla dig alltså! 🙂

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers