Nu är det inte så länge kvar…..

Goodmorning bloggisar!

Uppe med tuppen som vanligt. Bakar inför Kaffestugan. Är så trött så trött, gissar att jag stupar tidigt ikväll. Imorgon börjar vår vardag på riktigt då Milo börjar skolan. Ska bli konstigt verkligen, var ju en evighet sen han hade sin skolavslutning. Kommer sakna den lille spilevinken här hemma om dagarna. ❤️ Men allt har väl ett slut om man inte är miljardär och har skolan hemma.

 Det tickar nedåt hörni. Om bara 44 dagar är vi lediga igen. Då far vi till Mallorca i 2 veckor. Detta är vår present till oss själva för att vi drivit Kaffestugan hela sommaren. Ska bli otroligt härligt hörni….

….ska dock erkänna att flygresan börjar göra sig påmind bara. Jag bävar inför den. Inte alls kul med just den biten om ni frågar mig!

Dock så är den inte så lång, jag har dessutom bokat platser med extra benutrymme. Vi har också bokat mat på planet, ja så att det hela tiden finns något att göra. Ska ladda hem poddar och böcker att lyssna på, filmer att se på….haha, får se hur mycket man hinner på 3,45 liksom.

Nä, nu måste jag fortsätta. Ville snabbt in och önska dig en fin söndag! ❤️

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
6 years ago

Också så flygrädd…men det enda man kan göra är att utsätta sig!
Jättebra att boka platser, lite mer u

Åsa
Åsa
6 years ago

Också så flygrädd…men det enda man kan göra är att utsätta sig!
Jättebra att boka platser, lite mer utrymme och skönt att veta var man ska sitta! Mallorca går fort, först är det ju all säkerhet, sen ska M äta, sen ska ni äta, sen är det skräpinsamling sen är ni framme
Du var så duktig sist, jag måste alltid tappa det en stund, bakom mina solglasögon men sen är det bara att komna igen!
Ungarna måste få leva!!

Stor kram f en olyckssyster

Lena Loverfelt
Lena Loverfelt
6 years ago

Det kommer gå jättebra , ibland är det bra att flyga med barn för då går det inte att visa sig allt för rädd så det ”smittar” av sig. Jag är själv super flygrädd, har T om fått lugnande medicin utskrivet om jag skulle behöva. Har tagit det några gånger men sista gångerna har jag skippat det och det går rätt bra. Inte så jag tittar ut när vi startar men det funkar. Det är bara att flyga oftare det enda som hjälper . Vi flyger till Cypern 22 sept med vår 8 åriga son, längtar (till värmen inte att flyga):)
Lena

Elsa
Elsa
6 years ago

Såg att du bad om serie-tips och det enda jag kan säga är BROTHERS&SISTERS! Det är en serie om familj, drama, kärlek och ännu mer kärlek. En riktigt mysig serie som får dig att känna alla känslor i kroppen. Du MÅSTE ge den en chans, för utifrån vad jag har sett från bloggen är det en riktig Nina-serie. Kram

Nästa inlägg

Känslig och födelsedagsfirandet

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x