Dåligt samvete!

Hej bloggisar!

Alltså, nu ser jag i kors av trötthet. Hade planerat att komma ut på min tredje ”lära sig jogga 5 km” rundan. Men nej fifan säger jag, jag skulle yra runt och hamna i ett dike och somna där tror jag.

 Jo men så har man liksom världens jäkla hurtigaste man. Han ba: ”Jo men jag drar ut och springer här efter vår arbetsdag” å så drar han av ett personbästa helt jäkla lila i fejset. Kom hem här och flåsade som ett havande ånglok.

Nej men man känner sig inte alls kass då och sätta sig i soffan med muffinsmagen över pyjamaslinningen med Tom Ka Gai i mungipan. I N T E A L L S! Fan!

Den här hönan är sur för att jag inte sitter still och för att jag vill att hon ska vara med på bild. Annars lyckas jag bara få med hennes (arsle tänkte jag skriva men inser hur fel det låter på en liten vit katt med långa ben) rumpa.

 Såhär vill hon hellre ligga sötisen!

 Ikväll blev det som sagt take away i soffan. En av mina favvosar – en svag Tom Ka Gai. På vårt thaihak så beställer jag den extra svag utan svamp. Skulle kunna dricka såsen alltså, så sjukt gott!

 Idag var Milo hos mina svärisar medan vi var i Kaffestugan. Då fick jag kika på alla lampor som min svärfar Janne fixat! Dessa har han laddat upp med inför nästa söndag!

Ni förstår att nästa Söndag, alltså den 27/8 är det SENSOMMARMARKNAD mellan kl 10-15 på Härnevi Plantskola och Kaffestugan. Det kommer att vara inbjudna hantverkare som ställer ut men också loppis. Vill du stå med ett bord så kan du göra det för 50 spänn, det betalas till plantskolan som en avgift för annonsering. Bord står man för själv. Är du intresserad av att ha ett bord kan du kontakta Karl-Åke på plantskolan på mail: kontakt@harneviplantskola.se. Själv ska jag tömma vår källare på allt! Jag har så mycket saker som jag vill bli av med. Kläder, inredning, skidor, leksaker…ja men allt! Så kom och fynda för tusan.

Vi kommer att grilla hamburgare utanför Kaffestugan, sedan kommer såklart Kaffestugan vara öppen som vanligt. Så har du inget planerat nästa söndag tycker jag du ska ta en utflykt ut till oss! Sök på Härnevi Plantskola så får du adressen!

Nä, nu ska jag bulla upp mig i soffan. Ska lägga mig på spikmattan eller så ska jag tigga åt mig lite massage med tigerbalsam. Är som en fiol i nackmusklerna. Diiiijjjooooong!

Kram från Nina och muffinsmagen!

7
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu är det inte så länge kvar…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x