PMS & MYS

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för Cellbes.,

Morning! ❤️

Huuuu….vaknade väldigt tidigt idag. PMS is in da house och då jag förmodligen tagit lite för lite av min progesteronkräm så blir allt lite konstigt. PMS:en liksom eskalerar. Jag har ju pratat om det tidigare här inne och i min ålder lider man ofta av något som heter förklimakterie. Trevligt huh? Inte nog med själva klimakteriet, det finns ett härligt litet förstadie till det som kan pågå i flera år, man tackaaaarrrrr!

Känner inte igen mig själv när jag är mitt i PMS:en. Helst inte om jag inte är i fas med krämen. Står liksom inte ut med mig själv ens. Vill helst vara ifred. Svårt att ta beslut. Ledsen. Arg. Jätteirriterad. Kort stubin. Svullen. Trött. Energilös. Huvudvärk. Sömnproblem. Gråtmild. Orolig. Ångest. Ja, listan kan göras lång. Det är synd om alla i min PMS…. Svårt att förklara, helst när man är mitt i det. Ska nog göra ett inlägg om det längre fram, när mensen kommit igång för då har jag distans och kan prata om det på ett annat sätt.

Nåväl, igår när Tony kom hem från jobbet så hjälptes vi åt att städa resten som jag inte hunnit på dagen. Så skönt när man får hjälp! Inte behövde jag sura ur heller för att få hjälp, han vet vilken period jag är inne i nu och har nog lärt känna mig så han bara satte igång. ❤️ Tack Tony!

Efter städet drog vi ut på en runda. När PMS:en river som värst MÅSTE jag ut och röra på mig. Det gör så jäkla gott. Igår började jag också min väg mot att klara av att springa 5 km i sträck. Jag tror aldrig jag klarat det faktiskt men nu, som snart 45 åring är det dags!

Har laddat hem en app nu, har haft den förr men lyckades aldrig springa 5 km då. Hade tänkt att jag skulle lyckas nu faktiskt. Igår var första passet. Man springer 1 min och går 2 såhär i början. 3 pass i veckan är tanken och så kommer själva löpningsdelen att utökas varefter. Om 8 veckor ska man klara hela sträckan. Vi får se?

 Det var inte så jobbigt igår alls. Mest skönt! Behövde rundan kan man säga. Här hade vi just kommit hem, skön känsla!

 Thedde och kompis Willy ville grilla så då fixade jag lite mys åt dom i uterummet.

Tände upp en massa ljus. Det blir lite urrigt på kvällen även om det var en riktigt skön kväll igår.

 Lite krokiga ljus av solen men funkar ju finfint ändå.

 Ljusslingan lyser upp så fint inne i uterummet.

Mina >>stora ljushållare<< är sååå fina på bordet i uterummet. Blir ett jättefint sken.

 Här satt de sedan och käkade till sent på kvällen. Milo, som avgudar sina storebröder, ville ju såklart sitta med. Han somnade i Theddes famn. ❤️ Mammahjärtat ba……

Nu upp och göra frukost. Vi hörs snart igen fina du. ❤️

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
6 years ago

Go morron! Känner igen det där med att ha pms mående… Får sån äcklig ångest dagarna före, mår riktigt dåligt. Vad är det för kräm du använder för att må bättre?

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Det är en bioidentisk (naturlig) kräm från Mia Lundin! Supergrym, den har räddat mitt psyke! Här hittar du den: https://www.mialundinshop.com/index.php?main_page=index&cPath=31

Helena
Helena
Reply to  niinis
6 years ago

taaack snälla!!! Den måste testas, kanske räddar min höst 🙂

Tina
Tina
6 years ago

Hej, vad heter appen du har laddat hem?? Blev sugen på att också kunna springa 5 km

Nästa inlägg

4 enkla middagar

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x