Semester

Något stort hände igår!

Halloj på er!

Nu har jag satt mig tillrätta i solstolen här. Vi har checkat ut från campingen här på morgonen men ska njuta av solen i vattenlandet under dagen. Synd och sätta sig i en bil när årets soligaste dag går av stapeln. Igår var den bästa dagen på hela säsongen här på Böda enligt en som jobbat här hela sommaren. Å tänk, den fick vi vara med och uppleva. 😀

Igår var Milo och jag o kikade på utegymmet medan Tony var på massage. Efter gym tog vi en cykeltur till ”Vagnhild” för att byta om till badkläder och sen vidare till vattenlandet.

Någon hade EXTREMT roligt! 💦😀👍🏼 Tänk vad ett vattenland på en camping kan göra?!

Igår hände något stort! Alltså, jag badar ju typ ALDRIG! Någonsin! Det är det absolut värsta jag vet, mest för att vattnet är så sjukt kallt. Utomlands går bra för där kan det vara långt över 30 grader i vattnet, men hemma i Sverige eller i badhus. Fy bövelen! Men så igår kände jag bara att ”NU JÄKLAR” ska jag bada. Milo höll på stt svimma av chock tror jag. Han har inte sett mig bada alltför många ggr.

Ser ni vad han skrattar här när jag just gått i och jag ska doppa mig? Haha…. Efter många om och men doppade jag mig i alla fall. Sviiiiiinkallt! Trodde jag skulle frysa ihjäl…. Till saken hör att jag duschar galet varmt också, så varmt så ingen i min familj skulle klara samma värme. Måste vara att jag är varmblodig eller nåt. 😀

Bjuder på lite bikinibilder…..

Åh-herre-min-jeeee vad vi skrattade. Jag liksom skrattade under vattnet när vi kom ner. Hahaha! Så härligt verkligen! Å skrek gjorde jag också, som en galning där i rutschkanan. Haha… åh, det här gjorde min dag. Tänk att man kan bli så glad för lite vattenrutschkana?!

Kvällen igår avslutade vi med middag på brasseriet här på campingen. Det var buffémums….

Kvällen avslutade vi med grillad banan fylld med mjölkchoklad, sen käkade vi glass till. Sååå smaskigt!

I morse vaknade jag tidigt som tusan. Gick på toa i servicehuset….alltså låt oss prata mer om det. Ibland är jag så glad över att jag vaknar tidigt, då får man sitta alldeles ifred på toa. Ingen som står och stampar utanför eller att man blir stressad av folk som rör sig utanför. I morse var det bara jag och nattradion där på toan. Så jäkla lyxigt! Haha! Ja jag har inte så höga krav jag inte… Efter det så klädde jag på mig träningskläder och gav mig iväg på promenad, stranden lockade med fina solen som just var på väg upp.

Alltså, jag säger bara MAGISKT!

Jag satte mig och andades, sådär djupt ned i magen. Blundade och lyssnade på havet som sakta och lugnt slog mot land. Ämen….hur ska jag förklara känslan? Överväldigande! Fantastiskt! Känslosamt och alldeles underbart liksom.

Känner sorg i magen för att vi ska åka hem idag….men ska försöka vända det till lycka över att vi fått dessa fantastiska dagar! ❤️

Vi kommer tillbaka Böda Sand, det gör vi! ❤️

Efter promenad och min ”mindfulness” stund så gick jag till husvagnen och gjorde frukost. Familjen vaknade sen så vi kunde äta ihop.

Ämen hur najs!?

Nu har jag skrivit på det här inlägget i timmar, nu ska jag gå och kolla när Tony ska vara med på vattengympa! 😀

Hörs sen!

Kram Nina

Kommentarer

 1. Sofia

  Haha, skrattar så igenkännande. Mina pojkar höll på att få chock första gången jag badade på väldigt många år. Det roliga är att vi har det inspelat också, så kul att se. Deras lycka när jag äntligen efter mycket vånda doppar mig! Senaste gången jag badade var när vi var i Spanien för några år sedan. Inte lika kallt vatten=inte lika mycket vånda. Det är som du säger temperaturen det hänger på. Det där med självplåger är inte min grej 🙂

 2. Mia

  Åh va roligt att ni hittat till Böda !! Vi har varit där två år irad nu å bokat nästa sommar redan, har två killar på 11och 16, å de åker hellre dit än till Thailand 😳Säger ju allt!!🤗

 3. AnsoAnna

  Haha förstår att Milo blev chockad när du kom ner i vattnet. Jag badar helst inte om det är under typ 28 grader så mina barn blir också chockade om jag doppar mig i svenskt vatten, haha.

  Vi har också varit på Böda några ggr. Dock bara på dagsbesök då vi brukar bo hos vänner som har stuga på Öland. Det är verkligen fantastiskt fint och mysigt där. När solen strålar är det utomlandskänsla.

  Hoppas ni får en trevlig hemresa!
  Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers