Dagens TIPSMakeup & Skönhet

Bästa SPF:en

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar för Nordic Feel.

Idag ligger vi vid vattenlandet här och njuter. T.o.m jag visar mig lite för solen, men aldrig så att jag ligger och solar. Sen har jag alltid solskyddsfaktor på mig. Har hittat en ny favvo!

Åh den här doftar som en exotisk dröm alltså. Hawaiian tropic förr var för mig kokosolja som man låg och grillades med. Idag är Hawaiian Tropic en underbar solkräm med SPF 50 (<länk) som snabbt går in i huden, efterlämnar en fantastisk doft och så får man galet fin lyster av den också. Love Love Love it! Den här ska garanterat följa med till Mallis när vi åker dit. Jag har sån avsky mot såna här krämer som lägger sig som ett skikt och aldrig går in i huden, får tuppjuck på riktigt. Kladd är fasen det värsta jag vet! Den här kladdar inget, går in snabbt och lätt liksom.

Den är på UVA och UVB skyddande. Blev glad när jag läste att denna solskyddsfaktor rekommenderas av den ideella organisationen International Skin Cancer Foundation.

Nu ska jag läsa vidare på min bok här, har läst halva men sen glömde jag liksom av den. Nu ska resten läsas.

Kram Nina

Kommentarer

 1. Fia

  Umgås du inte med Hannah Graaf längre?Hon nämner aldrig dig längre..är du både gluten o laktosintolerant?så coolt med din kaffestuga,hade ingen aning,får nog läsa lite oftare!älskar dina recept!!!

  1. niinis
   niinis

   Nu var det längesen jag träffade Hannah, vi hörs och skriver till varann lite då och då. Försöker också få till lite dejter, dock så har min kaffestuga gjort att det varit svårt att få till nåt de senaste 5 månaderna. Hoppas kunna få till lite mer dejter med vänner i höst när jag återigen blir ledig på helgerna.

   Lider av IBS och ska då undvika både gluten och laktos.
   Tack för du gillar mina recept, det för mig glad. ❤️

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers