Kaffestugan i bilder

Halloj raringar!

Idag har vi varit i Kaffestugan igen. Regnet har öööst ned. Jag sprang ut och plockade in alla våra utekuddar och blev dyngsur. Fick sitta i köket och värma mig, hade ju inga torra kläder med mig direkt.

Hörni!

Har tagit lite dagsfärska bilder från Kaffestugan. Ja till dig som inte har möjligheten att besöka det IRL. Många av er har ju varit och hälsat på roligt nog!

Vårt runda bord ute i caféet. Här samlas ofta lite större sällskap. Sitter och myser i vårt lilla hörn. Runda bord är bra då de sväljer många, dock så tar det så mycket plats så det fick bli bara ett runt.

Såhär såg det hörnet ut innan jag började renovera. Ganska så stor skillnad va?

Lite olika vinklar på det man ser när man kommer in i Kaffestugan. Där borta längst bort mot väggen tar man sitt kaffe, sitt the, bestick, skedar, mjölk, servetter, socker, vatten, koppar och glas. Kaffestationen satt på väggen längst till höger i bild från början, tyckte det var en dum placering då kön ju går där.

Har målat många av stolarna grå, dock inte alla då jag tyckte det gav lite liv med de olika färgerna på stolarna. Blev enhetligt och snyggt med samma mönster och färg på dynorna som jag bytte ut också.
a

Såhär såg den delen ut innan vi satte tänderna i det. Bastu ända upp i taket typ! Alltid kul när man har före/efter bilder då man ser vilken enorm skillnad det blivit!

Här har vi själva cafédisken där gästerna beställer och handlar. Den här delen fick jag tänka till mest på. Det är trångt och mycket som ska hända liksom. Det ska få plats en kö här t ex. Det blev väldigt bra till slut i alla fall!

Såhär såg det ut innan. Disken har vi ju haft på dekorplast på. Ville inte måla den utan det snabbaste sättet att få den fixad var att släta över bara, älskar dekorplast!

Ingen solig dag idag när jag fotade allt. Men man kan göra mycket bara av att sätta ihop lite lastpallar i olika storlekar!

Såhär såg det ut i våras när jag var där för att titta på det. Skillnad va? Snacka om att sommaren kommer med mycket vackrare vyer alltså!

Jag ville få till en feelgood känsla i Kaffestugan. Avslappnat och fint! Trot att jag lyckades ganska bra faktiskt! ❤️ Vi trivs i alla fall….

Nu är vi ute hos mina föräldrar igen. Milo har varit här under tiden vi var i Kaffestugan. Mormor körde honom till första fotbollsträningen efter sommaruppehållet. Lycka!

Nu ska jag ta kväll här! En bastu får det bli.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
J
J
6 years ago

Ni lyckades verkligen få det så där kanonmysigt!! Är så besviken att jag troligen inte hinner förbi innan ni stänger .
Tack för att du delar med dig!!

niinis
niinis
Reply to  J
6 years ago

Åh tack! Synd att du inte hinner. Kram

Monica
Monica
6 years ago

Hej! Jag vet att ni målade golvet i kaffestugan och jag undrar nu om det fortfarande håller ?tack för en bra blogg/Monica

niinis
niinis
Reply to  Monica
6 years ago

Tack!

Ja vi målade golvet! Det har hållit bra, men det hade nog hållit bättre om vi hade målat det en gång till. Jag var för ivrig in med möblerna. Efter vi stängt ska jag måla en sväng till!

Ann-Louise
Ann-Louise
Reply to  niinis
6 years ago

Hej!
Så fantastiskt duktig du är på att få till det mysigt ❤ Vad heter färgen som du målade golvet med?

Sara
Sara
6 years ago

Hur mysigt som helst. Så synd att man bor så långt norrut. Tack för att du delar med dig med lite bilder. åh fikat wow wow vad gott det ser ut. kram Sara

Lena
6 years ago

Godkväll! Fantastiskt fint & mysigt ni gjort.Hur länge framöver kommer ni att ha öppet? Tack för dina många fina glutenfria recept.Ha ett gott slut på sommaren!

Nettan
6 years ago

Ni har gjort det supergulligt!
Förstår att era gäster trivs

Mia
Mia
6 years ago

Du lyckades inte ganska bra utan jättebra! 😀 hur mysigt som helst!
Hoppas du fick en härlig bastukväll!
Kram

Ullis
Ullis
6 years ago

Man blir så glad att se din fina kaffestuga. Det blev ett verkligt lyft efter din renovering.

Anneli
Anneli
6 years ago

Hej vad fint det blev. Var ligger denna kaffestuga om man skulle kunna ta sig en tur? Vad är det för öppettider?

Ulli
Ulli
6 years ago

Så otroligt fint ni gjort, tänk vad man kan göra med ganska enkla medel ändå men ligger ju otroligt mycket slit bakom såklart

Birgitta karlsson
Birgitta karlsson
6 years ago

Men snälla, var ligger den??öppettider??

niinis
niinis
Reply to  Birgitta karlsson
6 years ago

Härnevi, ett litet samhälle utanför Enköping. Öppettider Lö-Sö 10-15!

Karina Wallgren
Karina Wallgren
6 years ago

Så duktiga ni är. Jätte bra jobbat av er! Så roligt att se förändringar! Lycka till med din Kaffe stuga

Nästa inlägg

Favoritrecepten till Kräftskivan

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x