Biten av en svan….

Nämen heeeeeeeej finisar! 💕

Saknat er jag……varit i Kaffestugan idag och fått träffa några av oss härinne. Så roligt när ni kommer och hälsar på! 💕

Igår gick resan hem från en underbar vistelse i Västervik. Milo ville inte åka hem, inte vi heller. 😀 Men Kaffestugan välkomnade oss så fint i morse när vi kom, men ska erkänna att jag hade kunnat ge vad som helst för att bara få stänga av klockan i morse! Sååå trött och sååå irriterad över att återigen behöva gå upp o baka. 😀

Hörni, måste berätta om vår sista dag i Västervik. Kul nog så kom ju Tonys yngsta brorsa Tobbe och hans sambo Jannie till Västervik också så vi fick en heldags häng med dom också. Mysigt som fasen!

Dessa vackra men ack så förrädiska varelser simmade i strandbrynet när vi skulle gå till "öarna" på campingen.

Jag har blivit biten som helvetet en gång när jag var liten så jag har lite fobi för svanar. Ser så lugna och harmoniska ut sen hugger dom. Vi var ute på sjön när jag var liten, mamma och pappa låg och solade och småsov på klipporna medan jag gick ned till vattnet för att titta på svanarna. Tog med mig en bulle för att jag ville mata dem. Tror ni inte den jäkeln högg mig i handen, rädd som fasen vände jag snabbt men halkade till med foten så då högg den foten också. Paniiiiiik!!! Ämen jag skreeeek, och grät! Mamma o pappa fick ju en chock!

Det blev inga större blessyrer, däremot ett rädslohack i hjärtat. Sen dess har jag faktist varit rädd….

Smög i alla fall fram och kikade lite på den elaka jäveln. Haha…. 😂 Han såg ut och vilja mucka gräl, vred på huvudet som en boxare. Tittade snett på mig och så. Men den attackerade inte mig i alla fall tack och lov.

Alltså öarna på campingen är sååå häftiga. Bara små öar som med broar som binder dem samman. Vi satt på klipporna och njöt av vyerna runtom. Tobbe hittade en manet också. Iiiiiuuuuhhh…..

Vi strosade runt inne i Västervik också. En vacker stad, så mysigt! Milo var så inne i sin film så han började med att gå med hörlurar och padda….. sen fick mamman säga stopp! 😀🛑

Vårt gäng! Jannie, Tobbe, Tony, Milo och jag. Det skiljer 4 år mellan Tonys lillebror och honom. Snacka om att vi fått höra storys om deras uppväxt. Den ena galnare än den andra. Mina svärföräldrar kan inte ha haft det lätt med 4 pojkar.

Tobbe och Jannie fortsatte neråt landet och vi hemåt. Ångest….hade gärna följt med jag med. 😀


Vi var på ett ställe som hette GULDKANT och käkade. Såg att de är med i White Guide. Sådärja! 👍🏼😋

Nähä, nu har vi just blivit bortskämda med mat hemma hos mamma o pappa. De har varit bortresta i över 3 veckor så det var härligt att få krama om dem igen. ❤️
Nu är det dags för kaffe, tog med mig bullarna som blev över på Kaffestugan. Jag dricker väl vatten jag, för sen ska jag ut och ta en liten promenad.

Ha en mysig kväll hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

5 snabba efterrätter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x