Inte överföra sina rädslor

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för Cellbes.

Gokväll raringar!

Det ööööööser ner här förstår ni. Men vet ni hur mysigt det är när det smattrar på ”Vagnhild’s” tak? Vi har tänt en massa ljus härinne nu och äter kvällsmat. Eeeeh, kvällsmat var och ta i. Vi äter te och smörgåsar till kvällsmat. Haha….vi hade planerat att grilla men nu blev det inget av det med regnet så då fick det bli såhär. Jag har fortfarande ont i min mage och har haft till o från hela dagen, den där pizzan igår var nog inget vidare för den.

Jag vilade en stund på förmiddagen och sen gav vi oss iväg för att kolla på den där linbanan de har.

Jag hade min nya jacka på mig som jag älskar. Det är en tunn tunn jacka i superskönt material, den här kommer nog bli användbar som tusan. Perfekt att bara slänga på sig. Just nu finns ett erbjudande på Cellbes, du får 25% rabatt på dyraste varan om du anger rabattkod: 1707.

Den här fisen var verkligen sååå nervös idag när han skulle åka zipline med Tony. Jag, som är rädd för typ allt, vägrar att överföra mina tråkiga rädslor på honom. Hade jag fått som jag velat hade han inte åkt. Herregud, något kan ju hända, han kan ramla ner, linan gå av eller något annat katastrofalt kan ju hända. Jag var rädd åt honom liksom. Han blev blek och så sa han att han inte vågade. I helskotta heller tänkte jag…..ungen ska åka.

Jag pratade om hur kul han skulle tycka att det var, hur modig han är och vilket äventyr det skulle vara. Att han kunde berätta om detta häftiga sen när skolan börjar! Hardcore pepp liksom!

Selen och grejer skulle spännas fast. Precis innan oss åkte en teenieweenie liten pojke på ca 3 år med sin pappa. Det fick honom att känna att det skulle bli roligt.

Sååå redo!

Här stod de laddade redo att klättra upp för den evighetslånga stegen. Här gick min puls upp. Usch…så nervös för honom! Dock trygg med att Tony var med, Tony är typ inte rädd för något i livet.

Här började han banga ur, lite tårar och så sa han att pappa skulle klättra upp före.
Tony klättrade, sedan vinschade jag och en annan mamma upp Milo i stegen. Hon var så gullig som stod där och slet när jag kom på att jag skulle hjälpa till. Haha! Jag var så nervös för honom så jag kom av mig fullständigt med vinschandet. När vi vinschade honom så for han liksom lite fram och tillbaka i säkerhetslinan och det såg så läskigt ut. Nämen jaaaaa….sååå jäkla hönsmamma är jag. Men upp kom han och de kunde swischa ner!

Högt där uppe stod dom sen! Han vinkade till mig lite försiktigt. Sedan for de iväg. Jag filmade lite och la upp på min Instastory.

Efter linbaneåket så gick de till äventyrsbadet och jag hem till ”Vagnhild”. Regnet började ösa ner så jag var rätt blöt när jag kom hem. Fick byta om och bädda ned mig i en filt i soffan och kolla Ernst. Stackars mig va? Trodde Tony skulle knäppa bilder i badet men det hade han inte.

Det ser ju så häftigt ut. Hittade bilden på deras hemsida. De hade haft en toppeneftermiddag på badet i alla fall. Skitroligt sa Milo när han kom hem här.

Jaha, nu ska jag kolla ”Sommar med Ernst” på play. Så nyfiken är jag på hur det blir till slut?

Ha en fin kväll nu hörni.

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
6 years ago

Vad modig Milo är
Super bra gjort av dig att hålla din oro inom dig och peppade och hjälpte Milo istället!
Trevlig kväll!
Kram

Mia
Mia
6 years ago

Wow vilken tuffing han är Milo! Så kul att få tips på olika campingar o se vad som finns att hitta på, vi hamnar oftast på Öland
Vagnhild blir verkligen superfin! Kan du inte ha en liten vagnhildvlogg (tips o trix vid husvagnsfix ) nån dag längre fram när semestern är slut. Saknar dina vloggar Kram

Sarah
Sarah
6 years ago

Jag har en mage som krånglat i över 15 år ulcerös colit. Så här ska du få mina och sjukvårdens bästa tips. Mitt bästa tips när man redan har fått ont är Panodil, INTE Ipren (eller starkare om du har) och värmedyna. Värmen gör mer skillnad än man tror. Och att bryta smärtan är viktigt, man ska inte vara rädd för att ta smärtstillande imellanåt. Annars spänner du dig av smärtan, får mer ont av smärtan eller oro för smärta och så blir det en ond cirkel.
Sen är det viktigt med kosten som förebyggande så klart. Jag tycker ingefärsshot gör underverk. Men jag dricker mycket. Gör egen och dricker ca 1 dl morgon OCH kväll.
Råa grönsaker undviker jag men kokta eller ångade går bra. Jag äter gärna vegetariskt för att slippa den där tunga mättanden. Och ät mindre ofta. Ät dig inte proppmätt. Tillför goda bakterier, finns flera preparat numera på hälsokosten, och ät strax mat.
Fullkorn låter bra men kan för många känsliga vara för svårsmält.
Dimetikon minskar gas i tarmen om du lätt får det.
Popcorn höll på att driva mig från vettet av smärta, undvik det!
Och så röra på dig, men det verkar du göra!
Lycka till, Jag vet hur handikappande det är när magen krånglar.
Kram

Therese Knutsson
Therese Knutsson
6 years ago

Älsk pä jeansen, men de är väl oturligt nog inte nya?
Kram

niinis
niinis
Reply to  Therese Knutsson
6 years ago

Nä inte nya, ÄLSKAR dom! Så mjuka och sköna…helt klart ett par favvosar! Dom är härifrån, fanns lite liknande: https://www.lavendettaclothing.se/klader/overdelar/

Nästa inlägg

Erbjudande till dig!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x