GodmorgonHus & Hem

Husvagnsrenovering

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Indiska.

Godmorgon raringar! 💕

Vi vaknar upp till ett lite mulet Västervik. Idag ska här utforskas järnet, det finns så mycket att göra att vi nästan känner oss stressade att hinna med! 😂 Milo är såklart euforisk! 😀 Vi ska börja med den enorma hoppborgen i ”luftkuddeland”.

Jo men hörni, jag hann ju med att måla en del på ”Vagnhild”. Hon kurrar och myser när vi tar hand om henne såhär. Efter 31 år och någon rår om en ordentligt, ja då är man ju lycklig liksom. 😂

FÖRE

EFTER

Nu har luckorna målats i köket. Arbetsbänken är inte fixad ännu, den drar jag nog en dekorplast på sen, sen ska snickerierna runtom också målas. Har bytt ut en del knoppar, några av dem är sån special då de liksom ska ”klicka” för att låsas då det är en husvagn och där kan inte luckorna fara upp medan man kör. Så de får vi nog försöka lösa på något annat sätt, ska klura ut hur bara?

Det blev dessa galet fina knoppar från Indiska. Älskar dem! Tror att jag ska ha dessa i köket hemma också.

FÖRE

EFTER

Nu är de mörka luckorna borta, det blev ett galet lyft måste jag säga. Även om jag inte känner mig klar alls så har detta lilla gjort så mycket för ljuset inne i husvagnen. Helt sjukt faktiskt! Nu är jag så spänd på fortsättningen, hur ljust och fint kommer det inte att bli? Jag ska ju riva ur handfat och hela baletten ur toan också och sen blir det omtapetsering också.

Gardiner ska också bytas och hyllor och sån planering ska fixas. Det är svårt med utrymmen i en husvagn, så är det ju, så man får försöka vara smart och lite fyndig med sånt.

Lite detaljer i husvagnen. Det är riktigt roligt att fixa ska jag säga er. Ser så fram emot när jag ska få måla golvet också…. I slutändan kommer det vara en helt annan husvagn, en alldeles ny ”Vagnhild”. Tänk när hon ska lackas också?! När ”Vagnhild” slipper sin pruttfärg? Fantastiskt ju!

Så vad tycks? Visst blev det en stor förändring?

Skitkul projekt detta! Ser fram emot fortsättningen. Men nu ska vi först semestra och utforska Västervik resort och allt det har att erbjuda.

Vi hörs igen sen!

Kram Nina

Kommentarer

 1. Maria

  Så himla fint!
  Nu blev jag väldigt sugen på att sätta tänderna i våran husvagn som liknar Vagnhild.
  Vilken färg har du använt??

 2. Lottis

  Wow!! Vilken skillnad!! Jättefint👍🏼 Ett enkelt sätt att få till ett nytt golv snyggt och lätt är att lägga en bolon matta. Finns i 50X50 plattor som är lätta att lägga och det blir sååå snyggt! Vi har lagt detta både i vårt uterum, tvättstugan/groventre och lilltoa. Kan verkligen rekommenderas😊 Lycka till!

 3. Helena

  Wow! vad fint det blir!! Du är så himla duktig! Jag blir impad på din fantasi och att du fixar och donar, fastän du har Kaffestugan och baka ill på helgerna. Önskar jag hade litet av din fantasi Nina! Hur kommer man igång och blir kreativ?
  Du är otroligt begåvad!
  Älskar å läsa din blogg 🙂 kram kram :*

 4. Madde

  Vilken fantastisk kvinna du är!!
  Allt du tar dig för blir ju bara så bra!! Älskar verkligen din blogg, du är bäst!

 5. C

  Åh, vad jag avundas och imponeras av din kreativitet, energi och blick för att kunna se potential i det mesta! Detta blandat med alla fantastiska recept och ditt sätt att dela med dig av livet gör att den här bloggen sticker ut från de andras och gör den till min absoluta favorit. Heja dig!

 6. Carina

  Så himla fint det blev/blir i husvagnen,som nytt. Vi köpte för flera år sedan en fuktskadad vagn,som vi renoverade utvändigt och invändigt. Vi började med att ta bort plåten och byta ut isoleringen,eller vad det kallas, i väggarna. Sedan tapetserade vi alla väggar inne,dom blev nästan vita med ett litet mönster på, och vi la in en ljus matta. Jag har ångrat så många ggr att vi sålde den vagnen,men gubben tyckte vi skulle ha en större,men den vagnen blev jag aldrig riktigt ”kär” i, inte som den första:-)

 7. Maria

  Wow! Vad snyggt!
  Vad har du målat med för sorts färg? Har du slipat innan för att få färgen att fästa?
  Ha en fin semester!

 8. Ewa

  Men så fint du gör det! Det ser så mysigt och hemtrevligt ut,där hade man ju sagt nej till att bo. Vi har nu hämtat vår Golden retriver valp Freja. Det är så mysigt med valp men det är mycket jobb också så klart med nattliga besök i trädgården och tidiga mornar. Hoppas ni får en underbar semester i Västervik. Kram Ewa.

 9. Katarina

  Wow, vilken förändring det blev! Sååå ljust och fräscht 😉. Du är så duktig och pysslig!😊
  Ha en jättehärlig campingtur i Västervik! !
  Kram 💕

 10. Sofia

  Wow säger jag bara! Hur snyggt! Och hur har du hunnit med detta? Det känns ju som ni köpte vagnen …igår? Suoerwoman 🙂 Njut av välförtjänt semester nu. Kram.

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers