Godmorgon

Vår härliga altan

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Indiska.

Morning! ☀️💕

Vi sitter ute på altanen här och njuter av solen/molnen. Ja det är lite både och idag, men det är varmt och skönt.

Tack för alla tips om härliga campingar. Vi kan inte bestämma oss här riktigt…känns som det bara är en ”bara vara” dag. Tony har jobbat lite på förmiddagen här. Ajabaja mitt i semestern, men jag om någon vet hur det är. 😀


Älskar vår altan! Det är det bästa vi gjort. En egen liten oas att samla kraft i, njuta av väder, mysa, bada, sola, vila, ta middag….ja det finns alla möjligheter. Det här har vi fasen gjort bra alltså!


Så glad att mina frukostskålar kommit. Köpte ju skålar som var alldeles för små för frukost, de passar däremot utmärkt som ”plockskålar” istället så det blev ju bra ändå. Denna serie är från Indiska och jag bara äääääälskar den. Du har hela serien här (<länk), just nu är det köp 4 betala för 3 på allt! Passa på för tusan!

Hepp, nu kliar det i fingrarna. Vill gå in till ”Vagnhild” och måla loss lite! Vi hörs senare så får vi se om jag fick nåt gjort?

Kram Nina

Kommentarer

  1. Eva Jansson

    Visst är det härligt när man har lyckats få till en liten hörna av ett ”skräphörn”. Er myshörna är görhärlig! Själva/själv kröp jag på alla fyra och rensade bort kirskål i fyra dagar för att endast plantera ett blommande buskhörn istället. Det blev till slut en upphöjd blandad buskrabatt med hög träframkant och en 3*3 meter stor upphöjd altan i ena änden. Älskar porslin, speciellt blandat gammalt porslin. Byter ut mina nyare fat, skålar efterhand som jag hittar ”nya” gamla vackra. Ska till Gotland snart och har hittat en loppis som kommer att bli välbesökt (till makens fasa). Husvagnen vår får vänta med sitt piff till våren; dock ska dynorna mätas och ny klädsel skall sys så snart vagnen kommer åter från sitt årliga vinteride. Gäller bara att komma på vilken färgskala inredningen ska ha, man hittar ju så otroligt mycket fina renoveringar på nätet. Idéerna blir många! Men allra först ska båtdynorna få sin nya klädsel sydd! Nu ska jag iväg å inhandla lite champagne som ska intagas på tisdag i bröllopssviten på Sundbyholms Slott vår 30-åriga bröllopsdag. Maken vet dock inte att han ska åka bort, hans väska står bara klar när han kommer hem från dagens flygningar. Ha det gott vännen och ta hand om er. Kramizar

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers