Bli av med ditt ögonpuff!

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Nordicfeel.

Godmorgon godingar! 

Åh. Igår kan man kalla fixardagen. Nej, väggskåpen har inte kommit upp ännu dessvärre, vi behöver lite hjälp med en bra väglösning då det som ska vara i skåpen är rätt tunga. Idag ska jag också klicka hem tallrikshållare till mina Mateustallrikar. Mycket med att byta ett så viktigt skåp som ett vitrin.

Köket har fått sig en makeover också, tänkte visa dig lite senare. Så ja, gårdagen handlade nästan bara om hus & hem. På kvällen var vi och firade kompis Maria dom fyllde år, men därifrån fick jag inte med mig en endaste bild!

I förrgår lovade jag er att berätta om mina ögonlock. Du förstår att de var riktigt illa däran ett tag, jag var jättetorr och med det följer oftast nya linjer i min ålder. Började liksom att få en lite påse uppepå ögonlocket, en puff liksom. Tänkte att ”Ja ja, ytterligare ett ålderstecken” sådär lite moloket….

Men så var jag och köpte nya hudprodukter, tänkte att jag tar den där ögonkrämen också. Har ju hört att den ska vara bra…. Muttrade lite för mig själv om att ”Jaja, den funkar väl inte förstås…” Sådär härligt negativ som man kan vara.

Nu har jag kört i ca en månad, och tror du inte på fasen att det där puffet försvunnit? Jag är såååå glatt överraskad! Stod där i badrummet och ropade t.o.m in Tony. ”Tooooony! Kom o kolla på när mitt ögonpuff försvunnit” hojtade jag från badrummet. Min diplomatiska man kände sig nog lite trängd där, vad säger man till sin fru om ögonpuffet liksom? Känns som det är pest eller kolera. Säger han att han märkt att puffet är borta så blir man förbannad för att de lagt märke till puffet, säger dom att de inte sett nåt puff så är de för ouppmärksamma. Haha…. Han sa diplomatiskt att han inte märkt något puff men vad skönt att det du märkt verkar ha försvunnit. Han börjar bli drillad tror jag!

 Tänkte att jag ju verkligen måste tipsa alla andra ”ögonpuffstanter” tanter i vårt vackra avlånga land!


Här har ni  Alltså ser ni? Det står ju t.o.m att den reducerar puff! Haha….jag dööör var roligt, det såg jag nu!! Hahaha!

Jag drar på detta på nytvättade ögon morgon och kväll. På bara en månad ser jag märkbar skillnad…. så jäkla glad för det! Vet inte om det är fukten som slätat ut puffet eller om det finns så fantastiska ingredienser i det…men bra skit är det!

Hepp, nu fortsätta fixa hemma! Ska knäpps lite bilder också.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
6 years ago

Jag har haft All about eyes rich i många år och den är verkligen fantastiskt! Jag gillar rich för den är ännu fetare. Säg till om ni har vägarna förbi västkusten i sommar så får ni komma och hälsa på mig och Sami. Kram

Nästa inlägg

Godmorgon solen! 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x