Förbaskade bord!

Gokväll i stugorna!

Här hemma har lugnet lagt sig efter en riktigt solig och härlig kväll. Nu har jag fått lite nya idéer igen, alltså…vet inte om jag orkar med mig själv längre? Haha…nä men nu har jag hittat ett ställe i trädgården som har helt ljuvlig kvällssol, där bara måste det ju upp en liten pergola nu. Vi har nämligen lite svårt att få njuta av kvällssolen pga en del träd som valt att växa sig upp till solen typ….  Hmm, well well, vi får se hur jag får till detta?


Känslan när man ska sätta tänderna i en varm smörgås men ser att det ser lite mysigt ut och så vill man knäppa av en bild…. men då märker man att det svarta bordet som behöver torkas lika många gånger som Majlis går till matskålen per dag…. ÅTERIGEN behöver torkas! Aja, lite glasfläckar får ni hålla tillgodo med. Mysigt är det i alla fall.

Varför lyssnade jag inte på er som sa att ett svart bord kommer handla om att torka av?! Gaaaah….jag gör inte annat. Haha… tur att jag tycker om det så mycket, annars hade det rykt rätt ut!


Den här sötisen är nyduschad och har en stund med luren. Ja, det blir sena kvällar och sena morgnar för honom, så nog har han sommarlov allt.


Hittade den här boken bland mina gömmor nu, ska nog ta några sidor ur den nu. Ögonen klipper så jag gissar att jag inte ens orkar igenom en sida.

Ha nu en mysig kväll och sov gott!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Gamla hederliga glasunderlägg Nina!!! Du vet såna man använde förr när man satt i finrummet 🙂 Eller, som jag gör, använder lite större underlägg (svarta) så slipper man de där tråkiga ringarna. Bästa sättet att få bort dem är med en fuktad fiberduk.

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Ja, såna ska jag verkligen köpa! Tack för ”kom ihåget”…..

Nästa inlägg

Shoppingtips

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x