Jag har ”Ernstat” loss….

Hej vänner!

Sitter i soffan med både ett barn och en katt i knät. Som i morse på min Instastory. Jaha, dagen har gått i ett faktiskt. Pappa ringde i morse och behövde lite hjälp med några saker på kontoret. Milo o jag brassade dit efter vi ätit frukost.

Sedan bjöd jag hem hela högen på lunch hemma hos oss. Vi kunde sitta ute och äta. Det härliga med sommaren är just dessa stunder. Mat och umgänge utomhus. ❤️


Jag lagade lax i ugn med färskpotatis och en dillsås. Gott gott. Så mysigt på alla sätt. Det är sånt här som man minns sen i den kalla vintern.


Dock så är det ju svensk sommar vi snackar om här va….så det ööööööste ju ned senare. Vi hann och bubbla lite i bubbelkoppen innan i alla fall…men sen blev det brådis som satan för att få in dynor och komma undan regnet.


I morse efterlyste jag stora fotbollsmål på min Instastory. Tony hittade till slut ett på Intersport, det sista i hela Sverige. Sån jäkla tur… Har dock fått en del tips på andra nu så det finns ju lite bra fotbollsmål att få tag på. Milo var tvärnöjd och har stått och matat skott nu hela kvällen.


Ja medan vi kört Ernst för hela slanten. Sååå inspirerad av hans program alltså, i Love it! Nu har vi fyllt den med massa kryddor och örter. Lite tomatplantor blev det också och en ska vi fylla med BARA mynta. I lööööööööve mynta! Men det får vi fortsätta med imorgon.

Men apropå Ernst! Kom igeeeeeeeeeen vilket jäkla mysigt hus han håller på och fixar med…. åh! Var hittar dom allt? Det är ett ljuvligt ju.

Nä, nu ska jag mysa vidare i soffan här. Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josefin
6 years ago

Går inte annat än att inspireras av Ernst! (:

Nästa inlägg

Ljuvligt 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x