GodmorgonTräning

Alltså den här stunden…. 

Morning FINFREDAG! 

Hur mås det? Här knallar det på, jag kurerar magen (har brock på magmunnen och magkatarr som bråkar just nu). När jag inte sköter mig, äter och dricker sånt som jag inte riktigt klarar (sura drycker, kaffe, vin m.m), slarvar med maten, stressar osv så brukar den kunna balla ur. Det gäller att äta snällt och vänligt för magen nu.

 Jag har kommit igång med mina promenader. Heeeelt ljuvligt. Oftast så visar sig alltid solen på morgnarna, även om dagen sedan blir mulen så brukar morgonen alltid från sin soliga sida. Så härligt är det, rekommenderas varmt.

Jag går ungefär i 40 min. Jag försöker alltid gå minst 40 min, sen sitter jag och kör lite stretch och andning på altanen efteråt. En så värdefull stund för mig!


Tog mina zebratights och gav mig iväg. Det är nästan så jag börjat längta till mina stunder på morgonen bara av att ha gjort det i en vecka. I helgen är det Kaffestugan så då kommer jag inte att gå, men på måndag kör jag igen. 5 dagar i veckan just nu.


Tog den här bilden medan jag var på promenaden, hur härligt?


Nu är bordet klart också! Visst blev det fint? Blev såå fint med det gråa….


Nu passar fårfällarna (fejk) fint där ute. Man får springa in med allt under tak när det regnar men vad fint det är när det får ligga framme.

Efter jag stretchat och suttit en stund så satte jag mig här och bara tänkte en massa. Så jäkla härligt. Tanka D-vitamin och få sitta alldeles ifred. Det är så tyst den ge tiden så man är verkligen i lugn och ro.


Tony tog en smygbild på mig inifrån medan jag satt där och filosoferade. 😀


Vi har en liten fågel som byggt bo uppe vid taket. Hon for fram och tillbaka och hämtade mat till sina fågelungar.


Just ja, sedan lyckades jag fånga denna skönhet på bild. Hängde i våra hänglampor vi har i dessa buskar, de blåste rätt hårt och den fladdrade friskt i vinden men den höll dig fast där.

Jahaja, nu lite jobb medan Milo kollar Sommarlov på TV:n. I eftermiddag ska vi åka och handla allt till Kaffestugan. Hoppas vi hinner med en grill ikväll också.

Ha en mysig FINFREDAG nu så hörs vi senare!

Kram Nina

Kommentarer

  1. Lottis

    Visst är det härligt att komma ut på morgonen och dessutom få det gjort! Håller med dig att det allt som oftast är bättre väder på morgonen än på eftermiddagen🌞

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers