Heeeeeej! 

Idag hann jag inte in till dig förrän nu. Det har varit en ”fullt upp”” dag i Kaffestugan idag. Herre så man sprungit idag alltså. Något jag märkt är att jag inte är lika känslig för att stå länge nu. Kroppen måste vänja sig va? Inte alls lika ont i fötterna heller, sånt jäkla lyx. Förr fick jag ju ont i fötterna bara jag typ bakade inför ett kalas.

Hörni, gårdagen! Vilken värme vi hade här. 25 grader i skuggan. Det var som en vägg av värme när man klev utanför dörren. Fick ha AC:n på hemma för det var så sjukt varmt. Snacka om kontraster, i tisdags skrapade jag ju liksom rutorna på morgonen.


Värmen syns ju inte men tro mig, det var hett. Snart kommer vårt äppelträd på framsidan börja blomma. Ser fram emot det!


Har ju en vän som äger en resebyrå i vår lilla småstad. Igår var vi dit för att kika på resor. Vi fick lite förslag, vi får se vad det blir? Det lutar åt Mallorca och Alcudia nu. Ett hotell precis bredvid havet. Åh….längtar. Ja efter allt förutom flygresan då. Brrrrr! 

Hörni, igår öppnade Bamseklubben. Haha! Det är Kattis och Beijnes pool som kallas det då hela kvarterets (inklusive mina) ungar vill bada i deras pool. Så härligt! Milo for högt och lågt och badade så läpparna till slut skiftade i lila.


På kvällen käkade vi middag och bara mös. Vi var hemma hyfsat i tid, så mysigt att få hänga med vänner och njuta värmen alltså.


Den här bilden är tagen efter stängning idag. Måste skura varje dag, det är superskräpigt bara efter en dags öppet.


Åh herre så trött jag ser ut. Inte bara ser ut. Jag är sjukt trött idag så jag kommer väl vara riktig tant och slumra till i soffan snart. Tony o Milo skulle spela nå spel däruppe så jag får ligga här alldeles ifreeeeed.

Efter att vi städat ur så for vi iväg för att handla och sen bara ORKADE vi inte tänka laga mat ens. Så det blev göttigt hanmburgerihak istället lördagskvällen till ära. Du som tipsade om Max och deras kyckling utan panering. Såååå gott! Tog en Delifresh med glutenfritt men gjorde den till en Max-burgare. SVINGOTT! Så tack till dig som tipsade, nu blir det till att ha det som snabbmatsställe.

Nähä, ville kika in och säga hej till dig innan jag snarkar. Hoppas du haft en mysig lördag på alla sätt. ❤️

Kram Nina 

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Jansson
Eva Jansson
6 years ago

Vilken härlig sommarkväll ni fick till! Själva satt vi bara i våra vilstolar och njöt av musik, läsning, powernap, mellis och utsikten över sjön. Idag fick det bli trädgårdspyssel för det mesta. Å så blev det en glutenfri vit kladdkaka a´la Niiinis bakad; MUMS!!! Både piloten och sonen, som till vardags bor i Enköping, var riktigt nöjda med den. Kokade en rabarberkompott till den också, nu när dom växer så det knakar. Å imorgon ska det planteras ut mer potatis, och andra grönsaker, å ätas kladdkaka som blev över. Ha det så myspysigt! Kramizar

Minna
Minna
6 years ago

Hej! Usch slit inte ut dig med caféet. Kanske anställa någon sommarjobbare? Kram

niinis
niinis
Reply to  Minna
6 years ago

Svårt att få in någon med kort varsel som ska klara det oerhörda trycket bara. Men det är bara helger tack och lov, vilar upp oss på veckorna. Kram

Malin
Malin
6 years ago

Hej! Vad var det för fint blommigt du hade på dej när du visade jeansen från cellbes häromdagen ?! Älskar blommigt, såg så fräscht ut!! Kram

niinis
niinis
Reply to  Malin
6 years ago

Åh det är en blus från Culture! Den är sååå fin, älskar den. Hittade inte den långärmade men en liknande kortärmad med exakt samma tyg. https://m.zalando.se/culture-elly-blus-kit-mix-cu221e03w-a11.html

Kram

Nästa inlägg

Erbjudande på shopping

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x