Kaffestugan

Brrrr….snart är det dags! 

Inlägget innehåller adlinks för Cellbes. 

Hej mina vänner! 

Jag hinner ingenting! Förlåt min vän….men det är otroligt mycket just nu. Skulle ju visat bilder men hann inte redigera klart allting. Mitt lilla cafe ska ju öppnas imorgon och jag har verkligen så mycket att göra. Jag bakar samtidigt som jag måste fladdra iväg och hämta mer utemöbler och lösa sånt som man glömt eller missat.

Imorgon är vi 4 st på Kaffestugan. Tony, jag, Elliot och min kompis Anna ska rodda skeppet imorgon. Det verkar bli en hel del folk så vi förbereder oss när det är första dagen o allt. Det kommer ett sällskap på 12-15 personer vid kl 11 imorgon redan. Voi voi….ska jag vara rädd? 😂 Imorgon vet vi.


Jag började dagen med att åka o handla, sen tog jag en powerwalk. Precis vad jag behövde, rensa skallen lite och bara gå ur mig massa stresshormoner.


Hade världens skönaste väst på mig. Så skön var den. Höll bra emot blåst och kyla så den är perfekt på mina promenader. Har letat länge efter en som inte är för tjock, den ska inte vara som en tänkväst liksom. Denna ser ut som täckväst men är tunnare. Supernöjd. Träningsväst (<länk) hette den.


På dagen sen fick jag släppa bakningen en stund, ta en dusch och äta lunch med min karl. Vi pratar inte så mycket annat än Kaffestuga nu. Han är lika engagerad som jag och jag är så tacksam för det, jag är glad att jag inte är ensam i alla beslut och allt roddande, VERKLIGEN! ❤️

Nu har vi just varit ut med borden och stolarna. Nu förbi affären och hämta ut plastglas som jag beställt så man kan dricka frappuchino i Kaffestugan.

Ha en mysig kväll nu.

Kram Nina

Kommentarer

  1. Pernilla

    Hade jag bott i närheten hade jag garanterat åkt dit och fikat! Så fint ni har gjort! Stort LYCKA TILL! ☕️🍩

Visa alla 7 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers