Måndag

Första dagen på påsklovet

Godmorgon första dagen på påsklovet!

Då är det påsklov och Milo och jag har börjat dagen med frukost och film. Vi sitter båda i morgonrock och myser under en filt. Jag passar på att blogga lite medan han är inne i filmen. Jag är inte mycket för Batman i tecknad version och någon fortsättningsserie med 188 avsnitt. Men gillar Milo det så får det gå ändå. 😄

Nu ska vi strax börja fixa oss. Mamma kommer och hämtar oss om en stund då vi ska åka till Västerås.

Men vi hörs senare hörni. ❤️

Kram Nina

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers