FörrättPåskenPlock

Matjestårta

Tänkte så smått börja tipsa om godsaker till påskbordet. Denna helt underbara matjestårta (utsn botten) bara måste du testa. Jag som inte ens gillade matjessill kan sitta och drömma om denna goding.

RECEPT:

1 burk matjessill, (200 g)

3 ägg hårdkokta

0,5 rödlök

2 dl crème fraiche

0,5 dl majonnäs

1 dl hackad gräslök

1 krm salt

1 krm svartpeppar, nymald

1 dl hackade rödbetor

Gör såhär: 

Skär matjessillen i lite mindre bitar. Hacka rödlöken. Blanda ut den med créme fraiche, majonnäs, 2 av äggen (hackade), salt och svartpeppar. Bred ut den i botten på en form. Lägg sedan rader av hackat ägg (1 st), rödbetor och gräslök (går också fint att byta ut mot persilja eller dill) uppepå.

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers