Hej finisar!
Denna helt underbara matjestårta (utan botten) bara måste du testa! Jag som inte ens gillade matjessill kan sitta och drömma om denna goding för den blev verkligen helt galet ljuvligt god! Passar perfekt på både julbord, påskbord och midsommarbord!
MATJESTÅRTA:
1 burk matjessill, (200 g)
3 ägg hårdkokta
0,5 rödlök
2 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
1 dl hackad gräslök
1 krm salt
1 krm svartpeppar, nymald
1 dl hackade rödbetor
Gör såhär:
1) Skär matjessillen i lite mindre bitar.
2) Hacka rödlöken. Blanda ut den med créme fraiche, majonnäs, 2 av äggen (hackade), salt och svartpeppar.
3) Bred ut den i botten på en form. Lägg sedan rader av hackat ägg (1 st), rödbetor och gräslök (går också fint att byta ut mot persilja eller dill) uppepå. Sen är det klart! Ät den till potatis och sill eller bara på mackan, såååå gott!
SE HIT
Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR
Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR
KIKA GÄRNA PÅ DESSA HÄRLIGA RECEPT OCKSÅ: