Kaffestugan

Kaffestugan renovering – DAG 9

Inlägget innehåller reklam för min vän Annelies webshop med heminredning,  Inreda.com

Dags för video igen! Jajemen…… fifasen det händer grejer alltså. I denna videon blev det också klart att det blir till att måla golvet också. Iiiiiiihhh…… kolla Tonys reaktion i videon. Haha…. 😀

Tänkte jag skulle visa lite nya bilder ifrån Kaffestugan också. Det är så roligt att se utvecklingen. När man ser att det börjar likna något, att det är småsaker som blir klara. Nu kan man börja med lull-lullet på allvar and i love it. ♥

IMG_7078-2

Jag har fått börja leka med tavlorna. Testa lite texter och vad det ska bjudas på. 🙂

IMG_7079-2 IMG_7080-2

Kaffestugan skylten kom upp också. Hur fin, den fick jag i present av Annelie på Inreda.com. Det kom ett paket med din i, blev så himla himla glad. ♥ Det är en sån lightbox. 

I morse sms:ade jag och Annelie och vet ni, hon vill ge er 20% rabatt på ett köp HELA HELGEN, för att det ska gälla behöver du ange Niiinis20 (obeservera att det är 3 i:n i rad).  Så kila nu in och botanisera bland all heminredning genom att klicka dig in på Inreda.com.

IMG_7088-2

Testade mina glasburkar och de där etiketterna jag köpte på Granit. Googlade och hittade dom på nätet. Griffeletiketter heter dom.

Jaha, nu ska vi åka ut till Kaffestugan. VI hörs av lite senare fina ni! ♥

 

 

Kommentarer

 1. Louise

  Vad fint det blir i stugan, vilken förvandling.
  Jättefint!!
  Åh nej jag glömde att beställa med rabattkoden, antar att det är försent nu?
  Kram

 2. Ninnni

  Hej Nina mitt i natten !!! Ja nattuggla som jag är, bästa tiden på dygnet om du frågar mej. Vi är just nu i renoveringstagen ( för andra gången) av vårt torp i Småland som vi haft i över 30 år. Byta golv, måla tak o möbler. Tapetsera, Mura o fixa med vedspis etc. Det är så kul att följa med Er på Er resa o renoveringen av Kaffestugan, de blir så himla fint o du är SÅ duktig på att göra de fint o mysigt !!! Uppskattar din blogg o dina vloggar. Du verkar så go, enkel jordnära o sympatisk…..en riktigt go vän helt enkelt. Nej, nu måste vi sova !! God Natt !!

 3. Helen

  Hej Nina. Jag följer din blogg och älskar den och att följa ditt liv. Jag bor i Stockholm och kommer absolut att göra en utflykt till din gulliga kaffestuga snart. Lycka till med allt. Kram Helen

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers