Samarbete

Frysta vegetariska nyheter från COOP

Inlägget är skrivet i samarbete med Coop.

Ibland är jag så glad att man får chansen till dessa samarbeten så man får prova nyheter som denna. Ämen herreminjeeee så sjukt gott alltså. Känner jag mig själv rätt så hade jag nog kanske inte inhandlat en påse av dessa nyheter på Coop. Hade nog tittat ned i frysdisken och tänkt….hmmm, vad är detta….och knatat vidare och handlat det jag brukar. Sååååå trist ju! För visst handlar man alltid samma saker, jag gör i alla fall alltid det? Samma samma…..

Men så dök dessa påsar upp i mitt liv.

IMG_6937 IMG_6938 IMG_6940

Dessa påsar innehåller alltså frysta vegetariska produkter (Broccolibollarna är Locto-ovo) av olika slag. Vad sägs om Broccolibollar, Ärtbiffar, Ärtpuckar och Bönbiffar. Här hemma har vi hunnit med att prova både Broccolibollar och Bönbiffar. 

IMG_6942

Bönbiffarna åt jag som de var. Alltså bara lite sås gjord på gräddfil, salt, peppar, honung och basilika till. Det var så SJUKT gott alltså. Jag kunde inte sluta äta och slukade 4 biffar på raken. Det är så otroligt mycket smak på dem. Jättegott verkligen och något vi VERKLIGEN kommer äta fler gånger av här hemma.

IMG_6991

I morse slängde jag och Milo ihop den här smaskiga matlådan som jag åt idag. Detta är BroccolibollarnaSååå gott och enkelt, kokade bara lite ris till och så creme fraiche och salsasås till. MUMMA! ♥

Testa vetja! Du kommer inte bli besviken.

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers