Glass

Apelsinglass

Hej allesammans!

Jag tänkte jag skulle bjuda er på en glass som blev så fantastiskt god. ♥ Den här är nyttig dessutom. Eller nyttigare kanske jag ska säga…. så syrlig och jättegod.

IMG_6769
IMG_6775 IMG_6778

2 portioner Apelsinglass:

2 dl turkisk yoghurt
2 msk apelsinjuice koncentrat
1 msk sötning

Gör såhär:

Blanda turkisk yoghurt med apelsinjuicekoncentratet. Häll allt i en bägare av något slag, lägg på lock. Låt stå i frysen i ca 1 timme. Rör om då och då. Ät sedan och njut. För dig som kör VV så innehåller en portion 7 SP.

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers