Roadtrip till Örebro i bilder

Hej på er!

Då var vi hemma igen efter en jättemysig visit till Örebro. Milo har varit euforiskt glad över hela resan så gissa om han längtade igår när vi skulle åka? Väl framme så möttes vi av ett jättemysigt rum.

first_hotel_örebro first_hotel_örebro first_hotel_örebro first_hotel_örebro

Det var så roligt att han var så glad för vår resa. Han var spänd på nya pokemons också. 😉 Rummet var perfekt för oss. Inte blev det sämre av att pappa Tony också kunde komma med och sova på hotell.

IMG_6657

Det löste sig med extrasäng i vårt rum. Även om han kröp till oss vid 3 tiden…..nattstrularn. 🙂 Skönt med queensizesängar säger jag, vi som har en 160 säng hemma. 🙂

Vi bokade bord på Pinchos som inte låg så lång ifrån hotellet och drog dit för en tidig middag. Åh vad gott vi åt. Älskar verkligen Pinchos. Man får lagom av allting. Där orkar man alltid äta efterrätt också. 🙂

Jag låg vaken från 3, Milo strulade igen så jag fick inte ro att somna om. Tur det finns filter att ta till när man är helt rödmosig av trötthet. Jag är glad att jag har förmågan att somna tidigt på kvällarna så att jag pallar att vakna mitt i natten. Vi har nog provat allt nu dessa nätter som han strular. Han vaknar liksom kl 03 oftast och säger att han sovit klart, och det spelar ju ingen roll om han somnat 6 eller halv 9 på kvällen. Sen vaknar han hela tiden, han somnar om men det är liksom tjafsigt emellan och så detta vaknande till att det är dags att gå upp. Han får sova hos oss, vi har legat bredvid honom, vi har låtit honom ligga i sin säng. Ja men allt. Jag har googlat och upplever att många barn kan få lite sömnproblem i den här åldern. Det är en stor utvecklingsperiod så det kan vara det. Idag har jag i alla fall köpt på mig lite vitaminer och mineraler till honom. Hoppas att han snart är på banan igen.

IMG_6659

Vilken dag vi vaknade till? Ser ni himlen, laserblå! ♥

IMG_6663

Färdig för frukost.

Vi njöt av riktigt god frukost i morse. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääääääälskar hotellfrukost. Men tyvärr så är jag ensam om att göra det i vår familj. Jag skulle kunna sitta och äta frukost i flera timmar medan familjen typ gärna hoppar över det målet medan jag aldrig skulle kunna strunta i en frukost. Hmmm, men jag tvingar dom att äta frulle, ni vet….dagens viktigaste mål. 🙂

Så fint i trapphuset på hotellet. Vi var så jäkla duktiga och gick i trapporna hela tiden, vi bodde ändå på fjärde våningen så det blev en hel del trappor.

IMG_6666

Redo för pokemonjakt i Örebro.

IMG_6667 IMG_6668 IMG_6669

Älskar foajén på hotellet. Så fint med de stora blanka lamporna och soffhörnet här ser så inbjudande ut. Såg att det var någon som frågade var vi bodde? Vi bodde på First Hotel i Örebro. Jättebra priser på rum har de. 

Milo tog en skön selfie i solen. 🙂

Jag var så galet bländad ute, har blivit så ljuskänslig. Har det med ålder att göra tro? 😉 Köpte ett par coola glajjor på H&M. Kollade på ett par helt vanliga först men sen knatade jag över min komfortabla zon och köpte ett par skitstora balla med blått glas. 😉

 Väl hemma lyxade vi till det med en fika också. 🙂 Härliga tider med sportlov måste jag säga.

Imorgon ska vi dra iväg och åka skidor över dagen. Åh, längtar….det gör vi alla.

Nu ska vi dra vidare här. Hoppas du har en fin dag och får njuta av solen som vi får.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yvette
Yvette
7 years ago

Jag bara undrar om Milo dricker nog med vatten ?
Ibland blir det svårt att sova sig igenom natten om man
är lite ”uttorkad” ……….

niinis
niinis
Reply to  Yvette
7 years ago

Åh vi försöker få i honom vatten, men det kan säkert förbättras. Ska tänka på det också.

Rigmor Gradin
Rigmor Gradin
7 years ago

När jag började läsa din blogg var det för dina recept, nu är det mest annat du skriver om. Jag önskar en recept blogg annars flyttar jag till en annan blogg. Rigmor

niinis
niinis
Reply to  Rigmor Gradin
7 years ago

Hej Rigmor! Denna blogg har aldrig, och kommer aldrig att vara en ren receptblogg. Jag försöker dock dela med mig av minst ett recept per dag, det är sällan jag missar det, men nu när det är sportlov för min 8 åring har jag prioriterat annat.

Du gör självklart som du vill med att kika in på min blogg framöver, recepten kommer fortsätta att komma i samma fart som hittills dock. Sen är det självklart en massa ur vårt liv också, precis så som det varit här sedan jag började blogga för 14 år sedan.

Ha en fin lördag Rigmor!

// Nina

Rigmor
Rigmor
Reply to  niinis
7 years ago

Tack för svar. jag förstår du har en fin blogg, fast jag gillar recept mest. Här i södra Sverige har vi nu haft sportlov nu börjar våra barn i skolan. Ha en fin dag.

Nästa inlägg

Sportlovsmys på hotell 

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x