Infuact event

Goodmorning friends and FINFREDAG! ♥

Wihooooo….äntligen fredag igen. Själv ska jag upp till storstan för ett morgonmöte, passar perfekt för en fredag. Vi blir bjudna på frukost också. 🙂 Jag har varit uppe sen tuppen och bakat, tänkte också att jag skulle hinna blogga innan jag far iväg.

Vilket härligt event vi var på igår. Det var riktigt härligt att få komma iväg med Tony i ett par timmar och glo på lite folk och bli bortskämda med mys på en torsdag. Dock så är jag glad att jag inte visste något om bombhotade tåg när jag åkte upp med tåget igår. Jag satt och instagrammade (han en instagram som inte innehåller bakning där jag heter hermansennina om du vill följa den också – HÄR har du länk) i godan ro och svarade på lite mejl. När jag väl kom fram till Tony som stod och väntade med bilen så frågade om jag hört nyheterna. Som TUR var så hade jag ju inte det, shit vad nojjig jag hade blivit.

IMG_6529 IMG_6541

IMG_6545

Mysigt att sätta sig för att dricka ett iskallt glas vin i sköna sammetssoffor.

IMG_6532

Redan tidigt så var det massor med folk, detta var INGENTING mot vad det sedan blev. 🙂

IMG_6534 IMG_6535

Sprang på dessa blonda snyggingar på eventet också. FinaLina. 

IMG_6538

Den här snyggingen också, Carola!

IMG_6543

Den enda bilden jag fick på Charlotta (grundaren av Loppi och Influact) och Katarina (medgrundare på Loppi och Influact och VD på Loppi) var den här bilden. Vill du läsa mer om Influact kan du göra det HÄR. 

influact

Någon var nyfiken på klänningen…såhär ser den ut. 🙂

IMG_6567

Vi fick en fet jäkla goodiebag också. Massor med härligt som jag blev så glad för. ♥

Hepp, nu är kakan i ugnen klar. Bäst att hoppa in i duschen och fixa sig för FINFREDAG hörni. 🙂 Idag blir det klackar och örhängen minsann. Vad förhöjer du din FINFREDAG med?

Kram Nina ♥

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liniz Travel
7 years ago

Härliga bilder 🙂 vad snabb du är!!! Kul å ses igår!! Lånar några bilder t min blogg sen 😉 mkt trevligt å ses! Gissar vi skulle på samma frukost imorse. Fick lov å hoppa var tvungen å lämna O imorse och skulle inte hunnit…. ha så trevligt! Hoppas vi ses sbart igen kramar

Nästa inlägg

On my way…. 

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x