Mat - Bak - ReceptVegetariskt

Quornstroganoff

Tänkte bjucka dig på ett vegetariskt recept på stroganoff. Den här blev riktigt god och det är så härligt att man kan variera stroganoffen så mycket. Det är ju gott med korv med men det kan vara gott att variera med ett vegetariskt alternativ. IMG_6609 IMG_6615

RECEPT:

3 quornfiléer
1 burk krossade tomater
2 morötter
2 dl creme fraiche
2 tsk torkad timjan
2 msk grönsaksfond
salt
peppar

Gör såhär:

Dela quornfiléerna till strimlor, stek dessa i lite smör i en stekpanna. Skala och dela morötterna till stänger. Lägg med dessa med quornen. Häll på en burk krossade tomater och alla kryddor och fonden. Häll i creme fraiche. Låt puttra i ca 20 min. Servera med kokt ris och grönsaker.

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers