Säg HEJ till Majlis

Godmorgon bloggisar! 

Sorry frånvaron igår men det var en stor dag för oss alla igår.

Först började ju dagen med att jag brassade till storstan för att få träffa Jenny.


Sittplats på tåget och allt! Det är inte varje dag den tiden på dygnet….


Skitmysig fika på Espresso House. Åt glutenfria scones. Riktigt nyttiga med massor av frön i. Då kunde man sväva ut med både sylt och ost. Jenny och jag babblade i munnen på varann så bilder glömdes bort. Så typiskt oss.


Fick åka hem med Tony som skulle ha möten i småstaden. Perfekt tajming måste jag säga.

Sen till det stora! ❤️❤️❤️

Hej alla! Majlis heter jag. ❤️ Jag ligger i min ”mammas” armhåla och sover här. Jag är 5 månader och kommer från ”Hitta Katten”. Dit kom jag för att min ena matte blev allergisk. Jag är vaccinerad, chippad, avmaskad och ska om en månad kastreras. Jag är en busig liten tjej som är såååå himla nyfiken och hoppar gärna upp på allt man kan. Jag älskar att gosa, gärna nära nära.

Ja, får vi presentera vår nya familjemedlem Majlis. Hon hette egentligen Sara men vi har döpt om henne. Min syster var det som kom på namnet och vi älskade det, alla utom Thedde. Haha…. Men han kallar henne för Miley.


Vi gjorde ett besök på ”Hitta Katten” i tisdags. Hon charmade oss sönder och samman så vi kunde bara inte motstå henne. Efter ett par dagars diskussioner här hemma så kom vi fram till att vi ville att hon skulle få ett nytt hem hos oss.


Igår kväll, efter att ha undersökt huset i timmar, ätit, kissat & bajsat i lådan så kom hon och la sig hos mig. Hon var sååå gosig och jag kunde nästan känna hur tacksam och glad hon var för att ha fått komma till oss. Vi älskar henne redan! ❤️

Både jag och Tony har såklart haft lite klump i magen för vår Toxy, men nu känns det bättre. Som att han är hennes storebror och att han hade älskat henne om han var hos oss. Han hade läxat upp den här lilla Donnan. Det känns fint i hjärtat att vi kunde ge henne ett hem, hon visade oss så tydligt att hon tyckte om oss när vi var på Hitta Katten. Det var Elliot och Milo som upptäckte henne först, hon strök sig mot buren hon var i och ville så gärna komma ut till oss. Hon gick efter mig, strök sig mot mig och visade direkt att hon tyckte om vårt umgänge.

Jag har inte släppt henne med tanken sen vi var där. Så att få hämta henne igår var som en bekräftelse på att det var rätt. Skulle det inte fungera har man 3 månader på sig att lämna tillbaka katten. Då får man pengarna tillbaka osv. Har man otur så kan det ju bli så, det hoppas vi inte händer oss.

Nu ska jag gå ned och ge henne mat. Vi hörs senare!

PS: FINFREDAG idag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VLOGG – YOGADAG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x