Hus & Hem

Sovrummet

Inlägget innehåller adlinks för Cellbes.

Lovade er ju bilder ifrån vårt sovrum. Jag har fixat lite nytt där och bl a snickrat ihop en ny sänggavel. Nu ska jag bara in med lite skumgummi i den så att jag kan sy ihop den sedan. Det blev riktigt bra och vi trivs bra i vårt nya sovrum. Vi har ju skärmat av ett rum där vi nu har två rum istället för 1. Så bra när man har stora rum från början. 🙂

sovrumIMG_6394 IMG_6396

Vi har sängen under ett snedtak nu, som tur är så är det inte så lågt så man kan fritt gå under.

IMG_6395 sovrumIMG_6419

Älskar FÖÖÖÖR mycket kuddar i sängen. Vi sover inte med alla men det är bra mysigt att lägga sig här och bara läsa eller kolla en film. Zickzack kuddarna hittar du HÄR, zickzackfilten hittar du HÄR, textkudden hittar du HÄR, det randiga påslakansetet och bubbliga överkastet är från IKEA, den svartvit mönstrade kuddfodralet och svarta har jag sytt själv.

sovrumsovrum

Det var sovrummet det. Ska visa er Milos rum sen också. Det här med barnrum är ju lite kul då det på något sätt utvecklas med åldern. Rätt vad det är så tittar man på sitt barns rum och inser att alla leksaker och inredning kanske för längesen är förbiväxt. Nu har Milos rum blivit lite ”större”. Men som sagt, det visar jag sen.

Nu ska jag rusa vidare här. Vi hörs lite senare.

Kram Nina ♥

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers