Allmänt

Snart nytt år….


Vet ni? Jag ligger på soffan i finklänning och skriver till dig. Jag är trött så jag går på hörntänderna men är vaken och sällis till min karl. Vi har ätit så gott. Du ska få se bilder och då recept på allt sen.

Planen var att vi skulle gått över till ett par vänner och myst lite på kvällskvisteneö efter att vi ätit här hemma. Men ni förstår att äpplet faller inte långt från trädet. Han såg i kors han också redan innan klockan var 8 ikväll. Han la sig bakom mig i kökssoffan och somnade på två röda. Vi försökte väcka honom för att vi skulle gå, men våra hjärtan iddes inte. Att väcka ett barn som sover är och kommer alltid vara emot mitt hjärta. Tony sa likadant… ”Vi KAN inte väcka honom Nina” och så rynkade han pannan av obehag. Nä, vi kunde inte. Vi klädde av honom finskjortan och finbyxan och bäddade ned honom. Jo, så här ligger jag fullt sminkad i finstassen och käkar godis. 😄

The MR and MRS. 🎉❤️🍾

Raketer då? Nä vi köpte inga. Milo har varit livrädd för raketer sen han var miniliten och är fortfarande inte ett ”jätte-fan” av raketer. Så i år hoppade vi det alldeles….men tomtebloss däremot. Kolla hans ögon! 😄❤️Så söööööt……

Jag gjorde mig till lite ändå med dukningen. Blev riktigt mysigt. ❤️🍾 Du ska få mer bilder på allt imorgon.

Nu ska vi fortsätta vårt firande från soffan. Imorgon kommer en återblick på året som gått.

Massa kärlek till dig, tack för ett fint bloggår och tack för att Du läser min blogg!

Kram Nina ❤️🎉🍾✨⭐️

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers