Godmorgon

Goodmorning NYÅRSAFTON

Godmorgon! 

Hur har ni det i nyårsstöket? Här är det ovanligt lugnt förstår ni. Våra vänner som skulle komma och fira med oss har blivit jättedåliga så det blev inget firande ihop. Det får bli ett lugnt firande hemma med lilla familjen, jag ska duka fint och fixa fin mat i alla fall så det kommer ändå bli riktigt mys. ♥ Sånt går ju verkligen inte att göra något åt. Jag vet att min kompis också försökt ända in i det sista men igår pratade vi och man ska verkligen inte försöka för mycket, bättre att vara hemma och vila och bli bra istället, trots allt är det ju bara en helt jefla vanlig lördag. 🙂

Annars då? Jo jag hade tänkt tipsa om nyårsdukning men det går inte att ladda upp bilder här i WordPress så det blidde inget med det. Får hoppas att det löser sig under dagen. Sedan har jag fått någon allergisk reaktion, jag har kli på kroppen och har just tagit en allergitablett här, hade samma igår. Har två nya produkter som jag testar nu, det är en foundation och en mascara som jag testat i 2 dagar, nu vet jag bara inte vilken av dem det är så jag får vila med båda tror jag. HATAR allergier, poppade upp för mig sommaren 2012 när jag spelade in Hela Sverige Bakar. Förmodligen så blossade den upp av stressen…. Sedan dess har jag haft en rad olika korsallergier då det i grunden är pollenallergi. Så svårt att veta också då det är en hel del jag är känslig emot…. Well well, tack och lov för allergitabletter som gör så det försvinner efter ett tag.

Nähä, det var ju inget kul det här nu när jag inte kan ladda upp bilder, så länge så bjuder jag dig på denna macka som jag bakade häromdagen. URGODA mackor att fira till det med såhär på nyårsaftonsmorgon! ♥ HÄR hittar du receptet.

Vi hörs lite senare, gör vi inte det så önskar jag dig en härlig nyårsafton och ett gott nytt 2017. Här kommer det förhoppningsvis dyka upp en resumé på året som gått.

Kram Nina ♥

img_5590

 

Kommentarer

 1. Maj

  Gott Nytt År underbara du! Ser fram emot år 2017 att få följa dig på din härliga blogg som är kryddan på mina dag innan jag somnar varje kväll! Tack för att du finns å bjuder på dig hur du än mår!! Kraaamar!

 2. Kina

  Här blir vi hemma med en skotträdd hund. Så det blir jag sambo och jycke. Ska äta lite gott hummer kräftor räkor löjrom och till det lite skumpa. Orkar nog inte fira in tolvslaget. 🍸🎊🎉till Anna vet precis hur det är. Men tänk att det bara är en helt vanlig lördag. Tack Nina för detta bloggår! Gott Nytt År! 🎊🎉🌟🍸

 3. pezze

  gott nytt år på dig o din familj…
  skriver inte så mkt kommentar här… är lat.. (sorry)..
  men själv kommer jag bara fira med min mamma o hennes gubbe o lillbror plus ena syrra o hennes kille plus familjens hund…
  vi ska äta lite blandat mat o bara ta det coolt…

 4. Therese

  Samma här. En i familjen som skulle komma hit är riktigt förkyld och med en tiomånaders här hemma vill man ju inte chansa. Är dock inte lika bra som du på att se på det positivt (önskar jag vore), utan blev bara trött och tappade lusten till att fixa idag när jag fick veta.
  Nä, nu får jag ta mig i kragen och göra det bästa av situationen, precis som du ☺

 5. Mia

  Gott Nytt År till dig och familjen!
  Tack för att vi får ta del av en del av er vardag och följa er i både glädje och sorg <3 Det är alltid så härlig stämning här inne och trots att vi inte känner varandra känns det alltid som man är inne o kollar hur du har det och vad du gör för att man bryr sig på riktigt om hur du mår o vad du har för dig 🙂 Skumt det där egentligen 😉
  Hoppas ni får en härlig dag och kväll trots ändrade planer! 🙂 Vi ska också bara vara hemma och äta lite gott o kanske spela lite spel 😉
  Ser fram emot resumén, alltid lika kul!
  KRAM <3

 6. Anna

  Så kan det bli… Här blir det ensam-afton för femte året i rad. Barnen är hos sin pappa och ingen bjuder mig på något firande. Det gör lika ont i hjärtat varje gång när man ser på Instagram hur folk förbereder och ska bjuda familjen si och familjen så. Tydligen räknas man inte som familj när man bara är ”mamma barn”…. Och några singelkompisar har jag inte heller. Livet är banne mig en prövning på så många sätt. Den sociala ensamheten när man har skilt sig är hemsk, man räknas liksom inte…. Hoppas ni får en mysig kväll med massa gott att njuta av. Kram på dig Nina och tack för din härliga blogg.

Visa alla 8 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers