FiskrätterPlock

Gubbröra

Dags för ett typiskt juligt recept. Vad sägs om gubbröra? MUUUUMS! Åh jag älskar gubbröra. Jag brukar kunna skala en kall kokt potatis och så doppar jag den i röran. Eller tänk dig en knäckemacka med skivad kall kokt potatis och så gubbröra uppepå. Åh herremijee så gott.

RECEPT NINAS GUBBRÖRA

125 g ansjovisfilé
4 hårdkokta ägg
1 rödlök
1 dl crème fraiche
0,5 dl majonnäs
0,5 dl hackad dill
0,25 dl hackad gräslök
vitpeppar
salt

Gör såhär:

1) Hacka anjovis, skala och hacka äggen, skala och hacka också rödlöken. Lägg allt i en bunke.

2) Ha i creme fraiche, majonnäs, dill, gräslök och vitpeppar och salt. Var försiktig med saltet dock då anjovisen i sig är salt.

3) Blanda samman allt och servera.

Följ gärna min Facebooksida och Instagram för massa mer recept på bak/mat, inspo och tips.

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers